Spor
  • 28.6.2022 11:42

Beşiktaş'tan çifte transfer bombası!

 Hücum hattına takviye yapmak için bir süredir çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, çifte transfer bombası patlatıyor. Teknik direktör Valerien Ismael'in gözdeleri Wout Weghorst ve Jackson Muleka ile anlaşma sağlandı. İki yıldızın yakın zamanda İstanbul'a gelerek sözleşme imzalamaları bekleniyor. Öte yandan Weghorts ve Muleka'nın sözleşme detayları da belli oldu. Michy Batshuayi ve Cyle Larin ile yola devam etmeyecek olan Beşiktaş, yeni sezon öncesi forvet transferinde düğmeye bastı.

Siyah-beyazlılar, teknik direktör Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda harekete geçerken, Wout Weghorst ve Jackson Muleka transferinde mutlu sona ulaştı.

Golcü futbolcu Weghorst için Burnley ekibine kiralama ücreti ödenmeyecek.Hollandalı futbolcu Weghorst'un Beşiktaş'tan 2.8 milyon euro yıllık, 12 bin 500 euro da maç başı ücret alacağı belirtildi.

KULÜPLERİ DE İKNA OLDU
Kasımpaşa'ya transfer olduktan sonra ortaya koyduğu performansla dikkatleri üstüne çeken Jackson Muleka da siyah-beyazlıların listesinde yer alan bir isimdi.Muleka, Beşiktaş'a transferinde sorun çıkarmaması için kulübü Standard Liege ile görüşmeler yaptı ve Belçika ekibini ikna etti.

Beşiktaş, Muleka için 1 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek. Bunun dışında sözleşmeye satın alma opsiyonu da eklenecek.Satın alma opsiyonunun 2 milyon euro olması bekleniyor.

Güncellenme Tarihi : 28.6.2022 11:44

İLGİLİ HABERLER