Gündem
  • 28.2.2023 11:32

Beşiktaş'tan istifa eden Bahçeli yeni takımını açıkladı.. O da Süper Lig'den

MHP lideri Devlet Bahçeli'den tribünlerdeki sloganlara tepki: Beşiktaş üyeliğinden ayrıldım..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte dün afet bölgesi olan Adıyaman'ı ziyaret eden MHP lideri Devlet Bahçeli, TBMM'de partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Futbol müsabakalarındaki protestolara tepki gösteren Bahçeli, "'Hükümet istifa' bağırtısının koro halinde seslendirilmesi deprem felaketinde hayatını kaybetmiş kardeşlerimize ve depremzede kardeşlerimize büyük bir saygısızlıktır. Beşiktaş üyeliğinden ayrıldım, ben bundan sonra Karagümrüklüyüm." ifadelerini kullandı. 'Çadır' tartışmalarını da yorumlayan Bahçeli, "Çadır üzerinden sürdürdükleri iftira sağanağına rağmen 335 bin 382 çadırın kurulumu gerçekleşmiş, bu kapsamdaki çalışmalar gerçekleşmiştir. Kaldı ki çarpıcı gerçekler ortadadır. Devleti ve hükümeti suçlayanlar art niyetlidir." dedi.

ÇADIR TARTIŞMASI: DEVLETİ SUÇLAYANLAR ART NİYETLİDİR

Çadır üzerinden sürdürdükleri iftira sağanağına rağmen 335 bin 382 çadırın kurulumu gerçekleşmiş, bu kapsamdaki çalışmalar gerçekleşmiştir. Kaldı ki çarpıcı gerçekler ortadadır. Deprem bölgesinde tek bir çadırın olmadığını iddia etmek rezil bir siyasi saplantının, meczup ve muzır bir ideolojik savrulmanın hezimet dolu iftirasıdır. Devleti ve hükümeti suçlayanlar art niyetlidir. Türkiye Cumhuriyeti devleti tüm unsurları ile görevinin başındadır. Felaketten siyasi ve ekonomik rant devşirmeye heveslenenlerin devleti töhmet altında bırakıp mesnetsiz şekilde karalama arayışı bozgunculuktur.

BUNDAN SONRA KARAGÜMRÜKLÜYÜM

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan bazı futbol müsabakalarında 'Hükümet istifa' bağırtısının koro halinde seslendirilmesi deprem felaketinde hayatını kaybetmiş kardeşlerimize ve depremzede kardeşlerimize büyük bir saygısızlıktır. Spor demek ahlaklı olmak demektir. Hükümeti istifaya davet etmek bir avuç fanatik gruba sipariş verilmiş zillet komplosudur.Sporu siyasileştirmeye çalışanlar alçakça kurgu içindedir. Beşiktaş üyeliğinden ayrıldım, ben bundan sonra Karagümrüklüyüm. Karagümrük sporuna gönül veren bir kişi olarak hayatımı devam ettireceğim.

İnsanlarımıza yuva yapılmasına karşı çıkanlar, tezgah kuranlar milli ve manevi değerlerimize karşı çıkan gayri milli, gayri insani yüzlerdir. Bilinmelidir ki yaparsa Cumhur ittifakı yapacaktır. Zaferin büyüklüğü mücadelenin büyüklüğü ile ölçülecektir.

Geçmişte CHP'den milletvekili bir kalem sahibi, 23 Şubat 20232te "Depremin üzerinden 2 hafta geçti insanlar başını sokacak bir çadıra muhtaç. Gördük ki çadır devleti bile değiliz" demiştir. Türkiye Cumhuriyeti devletini çadır devletinin de aşağısına çekmeye çalışan bu sapık milletvekili ve çürük köşe yazarı edepsizdir, kemiksizdir, ciğersizdir. Vicdanını kin ve nefret sarmıştır.

Güncellenme Tarihi : 28.2.2023 12:09

İLGİLİ HABERLER