Spor
  • 20.3.2023 11:28

Beşiktaş'tan yeni sezon bombası!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, ligde son olarak İstanbulspor'u 3-1'lik skorla mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip, ara transfer döneminde kadrosuna; Vincent Aboubakar, Amir Hadziahmetovic, Alexandru Maxim, Omar Colley ve Onur Bulut'u katarken, yeni sezon için de transfer çalışmalarına başladı. Kartal, yeni sezona bomba gibi bir transfer ile başlamak isterken, gündemdeki isim ve transferin detayları belli oldu.

Sezona Valerien Ismael ile başlayan ve ardından kötü gidişat sonrası takımın başına Şenol Güneş'i getirme kararı alan Beşiktaş, 49 puanla zirve yarışını sürdürüyor. Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlı ekip, transfer listesini şimdiden hazırlamaya başladı. Listede yer alan oyuncular için hamlelerini yapmak için sezon sonunu beklemeyen Kartal, transfer için harekete geçti.

BEŞİKTAŞ LUCAS JOAO İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Forvete takviye yapmak isteyen Beşiktaş, İngiltere Championship ekiplerinden Reading'in golcüsü Lucas Joao'yu kadrosuna katmak için harekete geçti.Ada basını, sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolcu için Kartal'ın çalışma başlattığını öne sürdü.

KULÜBÜ YENİ SÖZLEŞME ÖNERMEDİ

Siyah-Beyazlı ekibin transfer listesinde yer alan Lucas Joao'dan sevindiren bir haber geldi. Yaz transfer döneminde bonservis bedeli olmadan istediği takıma transfer olabilecek olan 29 yaşındaki futbolcuya Reading'in yeni sözleşme önermediği bildirildi.Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Lucas Joao bu sezon Reading'de 27 maçta forma giydi. Bu karşılaşmalarda 5 gol kaydetti.İngiltere Championship ekiplerinden Reading forması giyen 29 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Güncellenme Tarihi : 20.3.2023 11:31

İLGİLİ HABERLER