Dünya
  • 24.10.2022 13:46

Biden röportaj sırasında uykuya daldı

Joe Biden’dan yeni skandal! Bu kez röportajda uyukladı.

Yaptığı tuhaf hareketlerle sık sık dünya gündeminde alay konusu olan ABD Başkanı Joe Biden, bu kez yayın sırasındaki halleriyle çok konuşuldu. Yeniden aday olmak istediğini söylediği sırada uyuklayan Biden sosyal medyada gündeme oturdu.

ABD Başkanı Joe Biden, sakarlıkları, tuhaf ve hastalıklı halleriyle oldukça konuşuluyor. Gaflarıyla meşhur Biden, skandal hareketlerine bir yenisini ekledi.

Daha önce de boşlukta tokalaşan, sersemlemiş halleriyle hasta olduğu yönündeki söylentileri artıran Biden, bu kez de adaylık açıklamasında uyuklamasıyla gündem oldu.

ADAYLIK AÇIKLAMASINI UYUKLAYARAK YAPTI

Biden, Delaware eyaletini ziyareti esnasında MSNBC televizyonuna röportaj verdi. Röportaj sırasında yeniden aday olabileceğinin sinyallerini veren Biden, 2024'teki başkanlık seçimleri için yeniden aday olma niyeti olduğunu ancak bu konuda resmi bir karar vermediğini söyledi.

Biden, eşi Jill Biden'ın da kendisine 2024 adaylığı için destek olduğunu belirterek, "Şimdi aday olacağımı açıklarsam, o dakikadan itibaren aday gibi davranmam gerekir." ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı'nın, bu açıklamaları yaptığı sıradaki halleriyse olay oldu Röportaj sırasında uyuklayan Biden, sosyal medyada alay konusu oldu.

 

Güncellenme Tarihi : 24.10.2022 13:51

İLGİLİ HABERLER