Spor
  • 25.8.2014 11:46

Biliç alternatif deniyor

Arsenal rövanşının hazırlıklarını yoğun tempolu antrenmanlarla sürdüren Beşiktaş, dün taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi.Arsenal rövanşının hazırlıklarını yoğun tempolu antrenmanlarla sürdüren Beşiktaş, dün taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Kalçasında ağrısı olan Mustafa Pektemek antrenmana katılmazken, Atiba takımla çalıştı.

Necip’in sakatlığı nedeniyle oynamayacağı, Atiba’nın ise performansının nasıl olacağı gibi sorunlarla uğraşan Slaven Bilic, bazı oyuncuları değişik bölgelerde denedi.

Maç gününe kadar Atiba’nın hazır duruma geleceğini düşünen Hırvat teknik adam, böyle olması durumunda Kanadalı oyuncuyu Veli ile birlikte oynatarak kadronun geri kalanını bozmamaya çalışacak.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 02:20

İLGİLİ HABERLER