Yaşam
  • 11.10.2005 00:06

BİLİRKİŞİ RAPORU GAMZEYİ SEVİNDİRDİ

Eski sevgilisi Gökhan Demirkol tarafından tecavüze uğradığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunan manken Gamze Özçelik, soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdi. Özçelik, "Her şeyi ispat eden deliller toplanıyor" dedi.


Özçelik, avukatı Fatih Volkan ile birlikte öğlen saatlerinde Kadıköy Adliyesi'ne geldi.


Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Alpman'a ifade veren Özçelik'in, delil dosyasını savcıya sunduğu öne sürüldü. Delillerin toplandığını belirten Özçelik, "Deliller çok önemli. Her şeyi ispat eden kanıtlar toplanıyor. Ayrıca ikinci bir davamız daha vardı, hakaret üzerine. Davamız sürüyor. Bununla ilgili geldim. Bugüne kadar deliller toplandığı için konuşmadık. Konu yargıda olduğu için daha fazla konuşmak istemiyorum. Yalanlara taviz vermeyin. Yalan beyanlarda bulunuyorlar. İftira atmaya çalışıyorlar. Allah'a şükür bunların hepsi delillerde var" dedi.

Özçelik'in avukatı Fatih Volkan, "Delillerin toplanması gerektiğine inanıyoruz. Zaten delillerin bir kısmı toplandı. Bundan sonra biz olayı yargı sürecine bırakıyoruz" diye konuştu.


Volkan, "Demirkol'un tutuklanması yönünde talebiniz oldu mu?" sorusuna, "Bu konular tamamen spesifik konulardır. Biz bunu istedik veya istemedik diyemeyiz. Avukat olarak basının karşısında bunları söylemek tarzım değil. Avukatın konuşacağı yer mahkemedir" cevabını verdi.


Bu sırada adliyede bulunan Gökhan Demirkol'un avukatı Ömer Yeşilyurt, başka bir dava için adliye binasına geldiğini söyledi. Yeşilyurt, basın mensuplarının soruları üzerine, "Neden geldiklerini bilmiyoruz. Belki de suç duyurusunda bulunak için gelmişlerdir" dedi.


Öte yandan, adliyeye gelen öğrenciler, Özçelik'e yoğun ilgi gösterdi.

Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 10:56

İLGİLİ HABERLER