Yaşam
  • 3.5.2022 01:32

Bill Gates, boşandığı eşi ve evliliği hakkında ilk kez konuştu

Bill Gates, eski eşi Melinda French Gates'le evliliğinin "harika" olduğunu ve onunla "yine olsa yine" evlenmeyi tercih edeceğini söyledi.

When Bill Gates did Math to cut his wedding-cake equally | NewsBytes

Çift, yaklaşık 30 yıl süren evliliklerinin ardından Mayıs 2021'de boşanma kararını duyurmuştu. Evlilikleri Ağustos 2021'de sonlansa da vakıfları Bill ve Melinda Gates Vakfı'nı birlikte yönetmeye devam ettiler. Boşanma duyurusunun ardından Gates'in 2000'de Microsoft'ta çalışan bir kadınla ilişki yaşadığını itiraf ettiği bildirilmişti. Milyarderin sözcüsü de böyle bir ilişki yaşandığını ve "dostane şekilde sona erdiğini" kabullenmişti. Microsoft'un 132,3 milyar dolarlık servete sahip kurucu ortağı, daha önce GatesNotes blogunda aralıkta yayımlanan blog yazısında 2021'in kendisi için "çok büyük bir kişisel üzüntü" yılı olduğunu söylemişti.

Melinda French Gates: Yeni ilişkilere açığım

Gates, katıldığı bir panelde Melinda Gates ile evliliğinin bitmesinin kendi suçu olduğunu gözleri dolarak söylemişti. Panelde yer alan bir katılımcı, “Bill Gates evliliğiyle ilgili her şeyi batırdığını itiraf etti.

Bill and Melinda Gates Are Divorcing. They Just Taught a Big Lesson in  Emotional Intelligence | Inc.com

Boşanma olayında temel hatanın da kendisinden kaynaklandığını itiraf etti” dedi. Bu açıklaması sırasında duygusallaşan Bill Gates’in gözlerinin dolduğunu belirten katılımcı, “Ancak Gates boşanmasının nedeni olarak evlilik dışı herhangi bir ilişkiyi ima etmedi” diye konuştu. Ayrılığın açıklanmasıyla Bill Gates’in evlilik dışı ilişkileri de gündeme gelmişti.

Bill Gates | Melinda French: Bill Gates and Melinda French Gates's divorce  is now official

TEKRAR EVLENECEK Mİ?

The Sunday Times'a verdiği yeni röportajda Gates, Melinda'yla mevcut iş ilişkisini ve evliliklerinin sona ermesinin hissettirdiklerini anlattı. Önde gelen iş insanı, her evliliğin çocuklar büyümesi ve aile evini terk etmesinin ardından "dönüşüm geçirdiğini" söyledi.

Microsoft founder Bill Gates' and Melinda French Gates are officially  divorced

Benimki maalesef boşanma denen bu dönüşümü geçirdi. Ama benim açımdan harika bir evlilikti. Bana kalsa onu değiştirmezdim. Bilirsiniz, başka biriyle evlenmeyi tercih etmezdim. Tekrar evlenip evlenmeyeceği sorulan Gates şöyle cevapladı:

Bill and Melinda French Gates Announce New Separate Giving Pledge Plans -  Bloomberg

Evet. Yine olsa yine Melinda'yla evlenir miydim, bundan bahsediyorum. Geleceğim açısından herhangi bir planım yok ama evliliği şiddetle tavsiye ederim. Melinda ise martta CBS News'a verdiği demeçte yeniden aşık olmayı dört gözle beklediğini söylemişti. Melinda, "Ayağımın ucunu birazcık (flört havuzuna) daldırıyorum" demişti: "Gerçekten iyi bir durumdayım gibi hissediyorum."

Bill Gates and Melinda French Gates Finalize Much Talked About Divorce of  the Millennium - Sentinelassam

GATES VE EPSTEIN İLİŞKİSİ

Melinda, ayrılma kararında payı olan "çok sayıdaki mesele" arasında Gates'in hüküm giyen pedofil Jeffrey Epstein'le ilişkisinin de bulunduğunu açıklamıştı. Gates, vakfı için para toplamak amacıyla çocuklarla cinsel ilişkiye girdiği için hüküm giydikten sonra Epstein'le yemek yemişti. Milyarder daha sonra bu toplantıların "bir hata" olduğunu ve bunlardan "pişmanlık duyduğunu" söylemişti. Melinda, Epstein'le sadece bir kez karşılaştığından ve "kapıdan içeri girdiği anda bundan pişmanlık duyduğundan" bahsetmişti: "Epstein tiksindiriciydi. Kötülüğün vücut bulmuş haliydi. Sonrasında o karşılaşmayla ilgili kabuslar gördüm. Yani bilirsiniz, bu genç kadınlar için üzülüyorum çünkü böyle hissettim ve işte ben de yaşlı bir kadınım."

Bill Gates visited Jeffrey Epstein's NYC townhouse multiple times, new book  claims | Fox Business

The Sunday Times'la konuşurken Gates, Epstein'le ilgili soruya şu yanıtı verdi: "O zamanlar, bu toplantıları yapmanın ona güvenilirlik kazandıracağının farkında değildim. Neredeyse, 'Bu tür davranışları affediyorum' falan demiş oluyorsunuz. Yani açıkça görüldüğü gibi bunu anlamayarak devasa bir hata yaptım."

Bill Gates advised by Jeffrey Epstein how to end 'toxic' marriage to  Melinda, report says | World | News | Express.co.uk

Güncellenme Tarihi : 3.5.2022 01:50

İLGİLİ HABERLER