Ekonomi
  • 27.7.2018 19:12

BİM bu hafta gelecek aktüel ürünler

Toptan fiyatına perakende satış yapan mağazalardan BİM, A101 ve ŞOK mağazaları promosyon için haftalık ürünler pazarlamaktadırlar. Bu mağazaların devamlı müşterileri bu ürünleri takip etmektedirler. Ayrıca diğer müşteriler için de bilgi verici tanıtım siteleri oluşturulmuştur.

Aktüel semti

Aktüel ürünlerin haftalık olarak güncellendiği bir tanıtım sitesi olan aktüelsemti.com önemli bir tanıtım sitesidir. Bim aktüel tanıtım broşürlerinin yer aldığı sitede ayrıca ürünlerin açıklamaları da bulunmaktadır. Satılan ürünün özellikleri anlatılmaktadır.

A101 aktüel için de aynı hizmeti bulmak mümkündür. Haftalık aktüel ürünler için detaylı açıklamalar yer almaktadır. İhtiyaç sahiplerine uygun fiyat seçenekleri ile sınırlı sayıda ürün sunulmaktadır. Bu mağazaların müdavim müşterileri yanında sitelerin de müdavimleri oluşmaktadır.

BİM 3 Ağustos Aktüel ürünler

En başta satışa sunulacak ürün Belderia marka bisiklet olacaktır. Banka kartına 6 taksit imkânı ile satılabilmektedir. 21 vitesi olan bisikletin V fren sistemi mevcuttur. Alüminyum jantları ile sağlamlık sunmaktadır. Ayrıca ön ve arkada reflektörler ile güvenlik sağlamaktadır. 2 yıl garanti süresi vardır.

Piccolo mondi oyuncak banyo seti ile çocuklar da düşünülmüştür. Kutu içinde bebek, banyo gereçleri, banyo havlusu ve küveti yer almaktadır. 3 adet AA pil ile çalıştığında küvete su doldurup başlıktan su akıtan bir sistem vardır. Bütün oyuncaklarda olduğu gibi pil kutu içinde yer almamaktadır.

Dijitsu plus vantilatör haftanın diğer ürünlerindendir. 60 watt gücünde, düşük enerji sarfiyatı olan ve sessiz çalışan bir vantilatördür. 40 cm çapı oldukça ideal bir portatiflik sağlar. 3 farklı hız seçeneği vardır. Aydınlatma lambası ve gerektiğinde 120 dakika zaman ayarı mevcuttur.

3’lü simli banyo setleri sıvı sabunluk, sabunluk ve diş fırçalığından oluşmaktadır.

Farklı renk seçenekleri ile cam termoslar 1 litre hacmindedir.

Klozet kapağı da satışa sunulan ürünlerdendir. Çocuk oturağı aparatı mevcuttur. Oldukça uygun fiyata satılmaktadır.

Parmak arası bay ve bayan terlikleri mevsim için satışa sunulan ürünlerdendir.

Simli dantel yüz havlusu, havlulu mutfak önlüğü, runner örme sehpa ve masa örtüsü hanımların dikkatini çekecek ürünlerdendir.

6 parça çelik tencere seti uygun fiyatlar ile satışa sunulmaktadır.

Yudum çiçek yağı, Doğuş Karadeniz çayı ve çeşitli içecekler de aktüel ürünlerde yerini almaktadır.

 

Güncellenme Tarihi : 27.7.2018 19:22

İLGİLİ HABERLER