Gündem
  • 31.5.2015 12:12

Binali Yıldırım, Kılıçdaroğlu'na hızlı tren bileti aldı

Habertürk canlı yayınında Veyis Ateş'in sorularını yanıtlayan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, AK Parti'nin icraatlarından biri olan 'hızlı tren'i kullanmamak için mitinglere hava ya da kara yoluyla gittiğini söyledi.

"KILIÇDAROĞLU İÇİN HIZLI TREN BİLETLERİ ALDIM"

Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'nin reklamını yapmaktan çekindiği için hızlı treni tercih etmediğini söyleyen Yıldırım, "Hava yoluyla da kara yoluyla da gitse, bizim icraatlerimizi yine de görüyor. Ama ben kendisine kolaylık olması için, hızlı treni de kullanmasını tavsiye ediyorum. Yarın Eskişehir mitinginden dönüşte, kendisine Ankara, İstanbul ve Konya'ya hızlı tren biletleri aldım. Üstelik de 65 yaş indirimi var" diyerek Kılıçdaroğlu için aldığı hızlı tren biletlerini canlı yayında gösterdi.

TWİTTER’DAN BİLET FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Twitter hesabından Kılıçdaroğlu'na seslenen Yıldırım, "Sayın Kılıçdaroğlu, açıldığı günden bu yana 20 milyon insanımızı taşıyan hızlı treni lütfen kullanın, biletiniz hazır" diyerek CHP lideri adına aldığı biletlerin fotoğrafını paylaştı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 2011 seçimlerinde "AK Parti'nin reklamı olur" diye YHT ile yapacağı Eskişehir yolculuğunu iptal etmiş Eskişehir'e özel uçakla gitmişti. 

 

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 20:08

İLGİLİ HABERLER