Asayiş
  • 26.2.2005 03:20

BİR ANNE OĞLUNU SEVGİLİSİNE ÖLDÜRTTÜ!..

44 yaşındaki anne, 17 yaşındaki oğlunu, aşk ilişkilerini öğrendiği gerekçesiyle askerden yeni gelen sevgilisine vurdurttu.

ÇANKIRI’nın Çerkeş İlçesi’nde yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti: Evli ve bir çocuk annesi Sevim Üke (44), askerden yeni gelen Ali Akpınar’la (23) aşk hayatı yaşamaya başladı. Hasta olan eşi Recep Üke’nin zaman zaman annesinin evine gitmesiyle evinde sevgilisi Ali Akpınar ile birlikte olan Sevim Üke’nin, ilişkisini oğlu Kenan (17) öğrendi. Oğlunun kendisini öldüreceğini öne süren Sevim Üke, sevgilisi Ali Akpınar’dan, Kenan Üke’yi öldürmesini istedi. Eve gelen Ali Akpınar, Kenan Üke’yi ensesine tüfekle ateş ederek öldürdü. Ali Akpınar kaçarken, Sevim Üke evde kaldı.

Beni o azmettirdi

Olaydan sonra bir kahveye gittiği öğrenilen Ali Akpınar, daha sonra polise teslim oldu. Akpınar ifadesinde, kendisini cinayete sevgilisi Sevim Üke’nin azmettirdiğini söyledi. Akpınar’ın ifadesi üzerine Sevim Üke de evinde yakalanarak gözaltına alındı. İlk sorgularında cinayeti itiraf eden Sevim Üke ile sevgilisi Ali Akpınar tutuklandı.  

Hürriyet

Güncellenme Tarihi : 17.3.2016 11:10

İLGİLİ HABERLER