Spor
  • 14.8.2010 02:37

BİR BEŞİKTAŞLI DAHA G.SARAY YOLUNDA

Beşiktaş'tan ayrılması söz konusu Nobre, G.Saray'a "Evet" dedi
Beşiktaş'tan ayrılması gündemde olan Nobre, Galatasaray'a "Evet" dedi. Yeni hocası Schuster'in gözüne giremeyen Brezilyalı'nın menajerine, "Sürekli oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum" dediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar'ın Türk pasaportu da taşıyan oyuncu için devreye girdiği ve Nobre'den olumlu yanıt aldığı kaydedildi. Brezilyalı oyuncunun Siyah- Beyazlılar'la ilişkisini kestiği an Galatasaray'a imza atacağı da sızan haberler arasında yer alıyor.

GALATASARAY'IN BELALISI
Türkiye macerasına Fenerbahçe ile başlayan Nobre, Sarı-Lacevirtli formayla Galatasaray filelerini 3 kez havalandırdı. Beşiktaş formasıyla da 3 kez Sarı-Kırmızılı fileleri havalandıran Nobre, Siyah-Beyazlılar'ın 1-0 aldığı derbilerin kahramanı oldu.

GARCIA İÇİN HABERLER OLUMLU DEĞİL
Son gözde Real Betis'li Garcia'dan ise kötü haber... Espanyol'un oyuncuyu kiralamak istediği, Garcia'nın da sıcak baktığı kaydedildi. Schuster ise yabancı golcü için ısrarcı. Bu arada Helsinki ile yapılacak İstanbul'daki ilk maçı Rumen Ovidiu Hategan yönetecek.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 04:32

İLGİLİ HABERLER