Spor
  • 2.11.2016 02:06

Bir sakatlık daha

Bu sezon önce Oğuzhan Özyakup ve Gökhan İnler'in sakatlıklarıyla sıkıntı yaşayan, ardından Caner Erkin, Anderson Talisca ve Necip Uysal'ın aynı sorunları yaşamasıyla sarsılan Beşiktaş'ta Napoli karşısında da Dusko Tosic sakatlandı.

Bu sezonki başarılı performansıyla dikkati çeken Tosic, yaşadığı problem nedeniyle 23. dakikada yerini Cenk Tosun'a bırakmak zorunda kaldı.

Beşiktaş'ta özellikle sol kanatta oyuncularının yaşadığı sakatlıklarla sıkıntıya düştü. Antalyaspor maçında hem savunmanın hem orta sahanın solunda görev yapan Caner Erkin'i kaybeden siyah-beyazlı takımda, sol ayağını iyi kullanan oyunculardan Anderson Talisca da Gençlerbirliği mücadelesinde sakatlandı.

Siyah-beyazlılarda, savunmanın göbeğindeki görevinin yanı sıra sol bekte de oynayabilen Tosic ise Napoli maçında yaşadığı sorun nedeniyle ilk yarıda kenara gelmek zorunda kaldı.

Tosic'in çıkmasının ardından teknik direktör Şenol Güneş, saha içi kurgusunda da değişiklikler yaptı. Adriano Correia'nın sol beke geçmesinin ardından bu oyuncunun önünde Ricardo Quaresma, görev aldı. Tosic'in yerine oyuna dahil olan Cenk Tosun, forvet hattına geçince orta sahanın sağında Vincent Aboubakar, oynadı.

Güncellenme Tarihi : 2.11.2016 02:07

İLGİLİ HABERLER