Gündem
  • 2.8.2025 12:43

Bir Yemen füzesi milyonlarca siyonisti sığınağa gönderdi

Yemen füzesi milyonlarca Siyonisti sığınaklara gönderdi

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü, ülkesinin işgal altındaki topraklardaki Ben Gurion Uluslararası Havalimanı'na düzenlediği füze saldırısının milyonlarca Siyonisti sığınaklara gönderdiğini söyledi.

Yemen yerel televizyonu El-Mesirah'a göre, Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Saree, cuma günü yaptığı açıklamada, ülkesinin füze birliklerinin, işgal altındaki topraklarda Tel Aviv'e yakın Ben Gurion Havalimanı'na yönelik önemli bir operasyonu başarıyla gerçekleştirdiğini vurguladı.

Saree, "Füze saldırısı Filistin 2 hipersonik balistik füzesiyle gerçekleştirildi." dedi.

Sözcü, "Dört milyondan fazla Siyonist panik halinde sığınaklara kaçtı. Bu arada, söz konusu havaalanındaki uçuşlar askıya alındı" ifadelerini kullandı.

Yemen cephesinin Gazze'ye destek vermesini engellemek için Sana hükümetinin Siyonist düşmanın hamlelerini izlediğini de söyledi.

Saree, daha önceki açıklamalarında olduğu gibi, "Gazze'ye yönelik saldırılar durdurulana ve Gazze Şeridi'ne uygulanan abluka kaldırılana kadar operasyonlarımız devam edecek" vurgusunu yaptı.

Güncellenme Tarihi : 2.8.2025 13:47

İLGİLİ HABERLER