Yaşam
  • 15.3.2024 14:27

Bir zamanların Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer yıldızlı hayatından işportaya düştü

Yeşilçam'ın ünlü simalarından Serpil Örümcer, bir süredir yaşadığı maddi zorluklarla gündeme geliyor. Örümcer, eski fotoğraflarının ardından şimdi de şarkılarını satışa çıkardığını açıkladı.

Her şey katıldığı güzellik yarışması ile başlamıştı... Işıltılı günler yerini geçim sıkıntıyla geçen yıllara bıraktı! Serpil Örümcer yardım bekliyor..1967 yılında katıldığı güzellik yarışması ile şöhret kapısını aralayan ve rüya gibi bir hayat yaşayan Serpil Örümcer, zor günler geçiriyor. Üç başarısız evlilik yapan, ardından da kanser ile mücadele eden Örümcer; geçimini sağlayabilmek için eski fotoğraflarını satışa çıkardığını duyurmuştu... Serpil Örümcer şimdi de eski şarkılarından oluşan bir albüm hazırladı.

Hayranlarına imzalı fotoğraflarını satan, aynı zamanda pazarlarda ikinci el kıyafet satışı yapan Örümcer, şimdi de eski şarkılarından oluşan albüm hazırladı. Sanatçı, sosyal medya hesabından bir video yayınladı ve şunları söyledi:

“Ben 70’li yılların sanatçısı Serpil Örümcer. Bazı ihtiyaçlarımdan ve borçlarımdan dolayı eski şarkılarımı bir albümde topladım. Onları satmak istiyorum. Eğer arzu ederseniz CD’leri adresinize imzalı olarak gönderirim.”

Her şey katıldığı güzellik yarışması ile başlamıştı... Işıltılı günler yerini geçim sıkıntıyla geçen yıllara bıraktı Serpil Örümcer yardım bekliyor

Tek isteğim bana iş bulunması

Serpil Örümcer, CD’lerini internet üzerinden 300 TL’ye sattığını söylerken “Kiram 6 bin TL oldu. Yardımlarla borçlarımın bir kısmını ödedim ama hâlâ borcum var. Kiram bu sene içinde yine artacak. Işın Karaca da faturalarımı ödüyor. Mert kız sağ olsun. Bazı internet sitelerinde benden habersiz resimlerim ve kasetlerim satılıyor. Hem de büyük rakamlara. Bu para bana gelmiyor. O yüzden CD’lerimi kendim satmak istedim. Tek isteğim bana iş bulunması” diyerek yardım çağrısında bulundu.

RÜYA GİBİ BİR HAYAT YAŞAMIŞTI...

1967'de Milliyet'in düzenlediği güzellik yarışmasında birinci olduğunda henüz 14 yaşındaydı Örümcer. Bacaklarının güzelliğiyle dikkat çeken ve "Bayan Bacak" olarak anılan Örümcer, bir yıl mankenlik yaptı. Bu sırada unutulmaz Samanyolu şarkısıyla zirvede bulunan, dönemin ünlü sanatçısı Berkant'la tanıştı.

1967 senesinde güzellik yarışmasında birinci olarak adından söz ettiren ünlü sanatçı Serpil Örümcer, daha sonra "Samanyolu" şarkısıyla tanınan şarkıcı Berkant’la yaptığı evlilikle sanat dünyasındaki yerini almıştı.

Bir süredir geçim sıkıntısı yaşayan "Bayan Bacak" lakaplı Serpil Örümcer, birkaç ay önce eski fotoğraflarını satışa çıkarmıştı.

Her şey katıldığı güzellik yarışması ile başlamıştı... Işıltılı günler yerini geçim sıkıntıyla geçen yıllara bıraktı Serpil Örümcer yardım bekliyor

ÇALIŞMANIN AYIBI YOK"

Yıllar önce sanatçı, Accılar Ambarlı’da bulunan kapalı Pazar alanında Antik Nostaljik Eşya Çarşıcıları Derneği tarafından açılan tezgahta çalışarak geçimini sağlıyordu. Yaşadığı zorlukları anlatan Örümcer, kızının psikolojik rahatsızlıkları olduğunu söyleyerek yetkililerden para yardımı istemek yerine kendisi için bir iş verilmesini talep etmişti.

Örümcer, “Bir kızım var rahatsız, Berkant’tan iki de Allah bağışlasın torunum var. Onlar da okuyorlar tabi ben bunun altından biraz zor kalkıyorum. Bakırköy’de bir yerimiz vardı orayı yıktılar. Yıkınca ben ortada kaldım. O yıkılınca oranın belediye başkanı da bize yer göstermedi. Bizimle görüşmek zahmetinde bile bulunmadı. Ben çalışmayı seviyorum her ne olursa olsun çalışmanın ayıbı yoktur. Ben sanatçı da olsam ne olursam olayım ama çalışmanın ayıbı yok. Eş dost bana sahip çıktılar, yardımcı oluyorlar Allah razı olsun kendilerinden” dedi.

Güncellenme Tarihi : 15.3.2024 22:23

İLGİLİ HABERLER