CENEVRE - BM uzmanları, İsrail'in Mavi Marmara gemisine düzenlediği baskın sırasında yolculardan elde ettiği görüntüleri sakladığını belirttiler.
BM'nin baskını soruşturan bağımsız panele atadığı uzmanlar, İsrail askerlerinin, 31 Mayıstaki baskın sırasında Mavi Marmara gemisinde seyahat eden 10'dan fazla gazeteci ve diğer yolcuların elinden aldıkları video görüntüleri ve fotoğrafları hala zapt ettiğini bildirdiler.
Uluslararası Ceza Mahkemesi'nin eski yargıçlarından Karl T. Hudson-Phillips, Cenevre'de gazetecilere yaptığı açıklamada, İsrail'in bilgiyi kontrol etmeye ve tekeline almaya çalışıyor göründüğünü kaydetti.
BM: İSRAİL GÖRÜNTÜLERİ GİZLİYOR

Hızlı Özet
“BM uzmanları, İsrail'in Mavi Marmara gemisine düzenlediği baskın sırasında yolculardan elde ettiği görüntüleri sakladığını belirttiler.”
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Breaking Bad’in ünlü oyuncusu Müslüman oldu! Namaz kılışı paylaşıldı
Dünyaca ünlü yapımlar Breaking Bad ve Better Call Saul dizilerinde üstlendiği karakterlerle geniş bir hayran kitlesine ulaşan Amerikalı oyuncu Giancarlo Esposito hakkında ortaya atılan bir iddia sosyal medyada gündem oldu. Esposito’nun Müslüman olduğu öne sürülürken namaz kıldığı anlara ait görüntüler paylaşıldı.

Türkiye, Mısır, Suudi Arabistan ve Pakistan’dan ortak İran bildirisi!
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın Kahire’de Cumhurbaşkanı es-Sisi ile yaptığı kritik görüşmenin ardından Türkiye, Mısır, Suudi Arabistan ve Pakistan’dan ortak İran bildirisi geldi.

İngiltere Başbakanı istifa edecek mi?
İngiltere'de kabine içinden gelen baskıların arttığı süreçte Başbakan Keir Starmer'ın istifa edeceği öne sürüldü.

Dünyanın gözü İsviçre'de.. Kritik ABD İran görüşmeleri başladı
İsviçre görüşmeleri: ABD , İran ve Pakistan heyetleri , görüşmelerin bugün başlaması beklenen İsviçre'ye geldi. ABD Başkan Yardımcısı JD Vance, önceliklerinin görüşmelerin yapısını oluşturmak, İran'ın nükleer programı konusunda ilerleme kaydetmek ve Lübnan'da ateşkes sağlamak olduğunu söyledi.