Spor
  • 11.1.2010 00:10

BOBO TRANSFER HABERLERİNE NE DEDİ?..

bo, 'Sezon başından bu yana teklif aldığım söyleniyor. Ama şu bana kadar sana gelen bir teklif yok. Zaten şu anda sadece Beşiktaş'a konsantre olmuş durumdayım. Bu takım için elimden geleni yapıp yine şampiyonluk yaşamak istiyorum' ifadeleriyle cevap verdi.

Akşam'ın haberine göre, Brezilyalı oyuncu, tek forvet oynamanın kendisin açısından hiçbir rahatsızlık vermediğini de vurgulayıp 'Bu elbette Mustafa hocamızın tercihi. İlk yarıda bariz bir gol sorunu yaşadık. Ancak ikinci yarıyla beraber gol ve goller atarak Beşiktaş'a şampiyonluk yolunda önemli bir katkı yapacağıma inanıyorum' şeklinde konuştu.

5 PUANLIK FARK KAPANIR
LİDER Fenerbahçe ile aralarında 5 puanlık bir farkın bulunduğuna da dikkat çeken golcü oyuncu, 'Futbolda 5 puanlık fark bir şey değil. Biz takım olarak bu farkı rahatlıkla kapatacak güçteyiz. Yine takım olarak çok çalışıyoruz. Her şey ikinci yarıda çok daha iyi olacak' dedi. Geçen sezon olduğu gibi bu yıl da Siyah-Beyazlı takımda önemli bir yeri olduğunu hatırlatan Bobo, 'Bu sezon iyi olduğumu düşünüyorum' diyerek sözlerini tamamladı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 11:17

İLGİLİ HABERLER