Asayiş
  • 29.11.2023 13:00

Bodrum'da korkunç olay.. Anne ve kızı öldürülüp çarşafa sarılı halde bulundu

Bodrum'da korkunç bir olay yaşandı. Bir anne ve 15 yaşındaki kızının cansız bedenleri çarşafa sarılı halde yol kenarında bulundu. İki kişinin kimlikleri tespit edildi, Rus uyruklu Irina Dvizova (42) ve kızı Dayana Dvizova olduğu belirlendi. Acı olayın ardından, Irina Dvizova'nın eski eşi tarafından öldürüldükten sonra küçük erkek çocuğunu alarak yurt dışına kaçtığı ifade edildi.

Dün saat 16.00 sıralarında İçmeler mevkisi Tavşanburnu yolu kenarındaki sarp arazide, korkunç bir olay meydana geldi. İrina Dvizova ve kızı Dayana Dvizova, Bodrum'da yaşayan ve gayrimenkul işi yapan kişilerdir. 23 Kasım'da yakınları, İrina ve Dayana'ya ulaşamayınca, Konacık Mahallesi'ndeki evlerine gitti. Yakınları, kapının açılmaması üzerine içeri girmek için kapıyı kırarak girdi. İçeri giren yakınları, koltukta kan lekesi gördü ve bu kan lekesinin İrina ve Dayana'ya ait olduğunu düşündü. İhbar üzerine Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, anne ve kızı bulmak için çalışmalara başladı.

ARAÇ İZİ TAKİP EDİLDİ

Ekipler, bölgedeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Adreste tespit edilen bir aracın izini takip eden polis, aramayı İçmeler mevkisinde Tavşanburnu yolu civarında yoğunlaştırdı. Araştırma sonucu yol kenarındaki dik yamaçta çarşafa sarılı yaklaşık 3 metre mesafeyle anne ve kızın cansız bedenini buldu.

Bodrumda vahşet Anne ve 15 yaşındaki kızının cansız bedeni çarşafa sarılı bulundu

 

KATİL ZANLISI ESKİ EŞ YURT DIŞINA KAÇMIŞ

Savcının incelemesinin ardından anne ve kızının cansız bedenleri önce Bodrum Devlet Hastanesi'ne; oradan da kesin ölüm nedenin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Cinayetlerin Irina Dvizova'nın eski eşi tarafından işlendiği ve olayın ardından küçük erkek çocuğunu da yanına alıp yurt dışına kaçtığı belirtildi.

Ekiplerin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 29.11.2023 11:18

İLGİLİ HABERLER