Asayiş
  • 15.2.2010 00:15

BOĞAZINI TESTEREYLE KESİP ÖLMEDEN MEZARA GÖMDÜLER!..

6 yıl önce kaybolan liseli Selma'nın Münevver Karabulut cinayetinde olduğu gibi öldürüldüğü ortaya çıktı.

Osmaniye'de 6 yıl önce kaybolan liseli Selma'nın Münevver Karabulut cinayetinde olduğu gibi sevgilisi tarafından boğazı kesilerek öldürüldüğü ortaya çıktı. Genç kızın sevgilisi “Kıskandığım için öldürdüm” dedi...

Düzce'nin Çerçioğlu Köyü'nde yaşayan ve 6 yıldır kayıp olan 16 yaşındaki Selma Saçmalı isimli lise öğrencisinin, erkek arkadaşı Cemil A. (24) ve suç ortağı arkadaşları tarafından boğazı kesildiği, defalarca bıçaklandığı ve diri diri toprağa gömüldüğü ortaya çıktı.

OKULDAN EVE DÖNMEDİ

Leyla Saçmalı cinayeti polisin kayıp dosyasını tekrar açmasıyla ortaya çıktı. İddiaya göre 2004’te Ahmet Saçmalı, jandarmaya müracaat ederek, kızı Selma'nın okula gitmek için evden ayrıldığını ve bir daha dönmediğini bildirdi. Kızının sevgilsi Cemil A. tarafından kandırılmış olduğunu bildiren babanın şikayeti üzerine yapılan soruşturmada, sonuç elde edilemedi.

Geçen Ağustos ayında polisin yeniden ele aldığı dosyada genç kızın öldürüldüğü belirlendi. Leyla’nın erkek arkadaşı, Cemil A. ile arkadaşları Kadir C. ve Ali A. gözaltına alındı. 3 şüpheli suçlarını itiraf etti. Cemil A. sorguda Selma’yı kendini aldattığı için öldürdüğünü söyledi.

BAŞINI CANLI CANLI TESTEREYLE KESMiŞTi

16yaşındayken sevgilisi ve arkadaşları tarafından hunharca öldürülen liseli Selma Saçmalı cinayeti İstanbul’da geçen yıl Nisan ayında başı gövdesinden testereyle koparılan Münevver Karabulut’u akıllara getirdi. Okuduğu liseden çıktıktan sonra erkek arkadaşı Cem Garipoğlu’nun evine giden Münevver de tüyler ürperten bir cinayetin kurbanı olmuştu.

Garipoğlu, telefonundaki mesajlar nedeniyle Münevver ile tartıştığını ve kıskançlık yüzünden genç kızı öldürdüğünü itiraf etmişti. Garipoğlu’nun liseli Münevver’in başını canlı canlı testereyle kestiği öne sürülmüştü. Genç kızın parçalanan cesedini Etiler’de bir çöp konteynerine atan Garipoğlu 197 gün ortadan kaybolmuştu.

GÖMDÜĞÜMÜZDE YAŞIYORDU

Cemil A. korkunç cinayeti polise şöyle anlattı: "Beni aldattığından şüphelenip 2 arkadaşımla birlikte Leyla’yı alıp ormanlık bir alana getirdik. Saçlarından tuttum ve boğazını kestim. Kadir'e bıçağı verdim. O da 4-5 kez kızı bıçakladı.” Genç kızın katil zanlısı ifadesinde Leyla için daha önceden mezar açtıklarını söyledi. Zanlı soğukkanlılıkla sözlerini şöyle sürdürdü:

“Boğazı kesildiğinde kendinden geçti ama ölmemişti. Üzerindeki kıyafetleri çıkardık. İç çamaşırıyla kaldı. Hazırladığımız mezara gömdük. Gömdüğümüzde hâlâ yaşıyordu" dedi. Zanlılar nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 10:23

İLGİLİ HABERLER