BOKSÖR EŞİNİN BURNUNU KIRAN ESKİ RUS BOKSÖR PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ
KAYNAK : Haber Vitrini
MURAT YÜKSEL - POLAT YILMAZ
ANTALYA- Antalya'da halen devam eden 2. Bayanlar Dünya Boks Şampiyonası'na takımıyla birlikte katılan eşi Natalia Kolpakkova'yı dövüp, burnunu kıran eski boksçu Mikhail Kolpakkov, eşine yaptıkları için pişman olduğunu belirterek, "Saf düşünceli karımı yönlendiren takım başkanı bizi kavga ettirdi. Karımın bu olayda suçu yok. Olaydan sonra Antalya'da satılan bütün çiçekleri satın alıp, ona vermek isterdim. Ancak, kafamızı dinlemek için biraz zaman geçmesini bekliyorum" dedi.
3 yıldır evli olduğu Natalia Kolpakkova ile aralarında bazı ailevi problemler olduğunu belirten Mikhail Kolpakkov, "Ben karımı dövmedim. Sadece bir kez vurdum. Boks federasyonu ve takım kaptanı karım ile aramızdaki problemleri karıştırdı. Problemleri çözmek için aramıza giren bu kişiler, bizi kavga ettirdi. Böyle olmasını istemezdim. Şimdi yaptıklarımdan son derece pişmanım. Ama sonunda aramızdaki problemleri kavgasız çözeceğim" diye konuştu.
Kolpakkov, Rus Bayanlar Boks Federasyonu yetkililerini ve bayan takımı kaptanını suçlayarak, "Kendilerinin ilgisi olmadığı halde ailevi problemlerimize karışan bu kişiler, sadece sonuca bakıyorlar, kazanacakları kupayı önemsiyorlar. Sporcularla hiç ilgilenmiyorlar. Hatta, takımdaki pislikleri bile görmezden geliyorlar" dedi.
Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 18:28