Asayiş
  • 20.3.2012 17:20

Borç batağına saplanan gencin korkunç intiharı!..

Antalya'da meydana gelen olayda intihar eden genci evinde kanlar içinde  bulan kız arkadaşı girdiği şoktan uzun süre çıkamadı.

ANTALYA (İHA) - Antalya'da, borç yüzünden bunalıma girdiği iddia edilen 28 yaşındaki Z.K., kız arkadaşı T.K. tarafından evinde kanlar içerisinde ölü bulundu. Sahibi olduğu kırtasiye dükkanının bir süre önce yandığı ve sigortadan parasını alamadığı için bir çok kişiye borçlandığı bildirilen Z.K.'ın babasından kalma beylik silahla intihar ettiği bildirildi.
Z.K.'ın bıraktığı notta "borçlandığı arkadaşları tarafından sürekli rahatsız edildiği ve tartıştığını" yazdığı belirtildi. Z.K.'ın evine gelen kız arkadaşı T.K., kendi anahtarı ile kapıyı açtığında Z.K.'ın salonda kanlar içerisinde yattığını gördü.
Şoka giren T.K., apartman görevlisini çağırdı. Apartman görevlisinin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibi, Z.K.'ın öldüğünü belirlerken, olay yeri inceleme ekipleri çalışma yaptı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 19:25

İLGİLİ HABERLER