Spor
  • 19.12.2006 15:39

BORUSSIA DORTMUND YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ BULDU!..

DORTMUND - Bert van Marwijk'le yollarını ayıran Borussia Dortmund'da teknik direktörlük görevine Jurgen Rober getirildi.


Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) sıkıntılı bir sezon geçiren Borussia Dortmund, takımın başına geçtiğimiz Mayıs ayında Partiz Belgrat'ın başından kovulan 52 yaşındaki Jurgen Rober'i getirdi.

Rober'in sezon sonuna kadar takımın başında olacağı ifade edildi. Rober, daha önce Stuttgart, Hertha Berlin ve Wolfsburg gibi Alman takımlarında da görev yapmış, Werder Bremen, Bayern Münih ve Bayer Leverkusen gibi takımlarda da forma giymişti.


Borussia Dortmund'da alınan kötü sonuçların üzerine Hollandalı teknik adam Bert van Marwijk'in görevine son verilmiş ardından da takımın efsane teknik adamlarından Otmar Hitzfeld'e teklifte bulunulmuştu. Ancak Hitzfeld, eski takımına dönmeyi düşünmediğini ifade etmişti.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 23:26

İLGİLİ HABERLER