
Boston saldırısından dehşet kareler
BOSTON (AA) - Boston Maratonu'ndaki patlamalarda ölenlerin sayısının 3'e çıktığı, 17'si ağır 130'dan fazla kişinin yaralandığı belirtildi.
Davis, olayın meydana geldiği bölge ve çevresinin inceleme sebebiyle kapatıldığını, yürütülen soruşturma yüzünden halkın normal yaşamına dönmesinin birkaç günü bulabileceğini kaydetti.
Bazı basın organlarında şüphelilere ilişkin bilgiler yer aldığını kaydeden Davis, bu haberlerin gerçeği yansıtmadığını, sorgulanan bazı kişiler olmasına karşın henüz gözaltında kimsenin bulunmadığını dile getirdi.
Bu arada, ölenler arasında 8 yaşında bir çocuğun da bulunduğu öğrenildi.
Öte yandan, polisin patlamadan önce bölgeye girmeye çalıştığı tespit edilen bir kamyoneti ve siyah sırt çantalı bir kişiyi konuyla ilişkili olarak aradığı iddia edildi.
Muhabir: Mustafa Keleş
Yayıncı: Tarkan Demir