Gündem
  • 26.8.2022 01:12

Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na hakim ve savcı tepkisi

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, şarkıcı Gülşen'in tutuklanmasının ardından hakim ve savcıları hedef alan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Bozdağ, "Hakimleri ve savcılara tehdidi,hakareti ve onları hedef göstermeyi alışkanlık hâline getiren Kılıçdaroğlu’nu bir kez daha kınıyorum. Bilinmeli ki kimse, hakim ve savcılara,emir ve talimat veremez;tavsiye ve telkinde bulunamaz;onları hedef gösteremez." dedi.

Şarkıcı Gülşen, bir konserinde imam hatiplilerle ilgili sarf ettiği hakaret içerikli sözler nedeniyle çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Gülşen'e destek olarak hakim ve savcıları hedef gösterdi.

"BİLDİK CHP"

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından yanıt verdi. Bakan Bozdağ, şu ifadeleri kullandı: "İHL'lere ve İmam Hatip Liselilere iftira atana;kin, nefret ve ayrımcılık içeren sözleri sarf edene karşı; İmam Hatip Liseleri ve İmam Hatiplilere sahip çıkan CHP'nin Genel Başkanı dahil tek bir CHP'li yetkilinin açıklamasını duyduk mu? Yok.Buna şaşırdık mı? Asla.Bildik CHP işte.

"KİMSE HAKİM VE SAVCILARA EMİR VEREMEZ"

Hakimleri ve savcılara tehdidi,hakareti ve onları hedef göstermeyi alışkanlık hâline getiren Kılıçdaroğlu'nu bir kez daha kınıyorum. Bilinmeli ki kimse, hakim ve savcılara,emir ve talimat veremez;tavsiye ve telkinde bulunamaz;onları hedef gösteremez.

"KÖTÜ SÖZ SAHİBİNİ TAVSİF EDER"

Hakim ve savcılarımız hakkında söylediği çirkin sözler,hakim ve savcıların değil söyleyenin karekterini ve ahlak seviyesini gösterir. Bizim ahlakımız,bu çirkin sözleri sarfedene karşı aynen iadeye dahi izin vermez. Ama biliriz ki kötü söz, sadece ve sadece sahibini tavsif eder."

Güncellenme Tarihi : 26.8.2022 01:13

İLGİLİ HABERLER