Dünya
  • 29.5.2023 15:08

Brezilya İşçi Davası Partisi : Erdoğan emparyalizmi yendi

Brezilya İşçi Davası Partisi'nden Erdoğan paylaşımı: Emperyalizm yenildi
Türkiye bir kez daha 'Başkan Erdoğan' dedi. Tüm dünyadan Erdoğan'a tebrik mesajları yağdı. Dünya liderleri arayarak ve mesaj yoluyla Başkan Erdoğan'a tebrik mesajları sunarken Brezilya İşçi Partisi'nden gelen mesaj dikkat çekti. Brezilya İşçi Davası Partisi "Erdoğan'ın Türkiye'deki zaferi, emperyalizmin bir başka yenilgisidir. Dünya halkları, tekellerin dünya diktatörlüğüne karşı ayaklanıyor." İfadelerini kullandı.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferi dünyanın bir numaralı gündemi oldu. Dünya basını Erdoğan'ın zaferini 'Yenilmez Erdoğan' sözleri ile okuyucularına aktarırken dünya liderleri de tek tek tebrik mesajlarını iletirken Brezilya İşçi Davası Partisi dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Erdoğan'ın seçim zaferini kutlayan parti, "Emperyalizm, Orta Doğu'nun kontrolünü kaybetti." İfadelerini kullandı.

 

Brezilya İşçi Davası Partisi'nden Erdoğan paylaşımı: Emperyalizm yenildi

Erdoğan'ın seçim galibiyetini kutlayan Brezilya İşçi Davası Partisi ise 'Emperyalim kontrolünü kaybetti' vurgusu yaptı.

Brezilya İşçi Davası Partisi'nden Erdoğan paylaşımı: Emperyalizm yenildi

Brezilya İşçi Davası Partisi Başkan Erdoğan'ı kutlarken "Emperyalizm bir kez daha yenildi. Kendisine karşı devasa bir darbe kampanyasının ortasında kalan mevcut Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de yeniden seçildi. Emperyalizm, Orta Doğu'nun kontrolünü kaybediyor." İfadelerini kullandı.

DÜNYA TEKELLERİN DİKTATÖRLÜĞÜNE KARŞI AYAKLANIYOR

Erdoğan'ın Türkiye'deki zaferi, emperyalizmin bir başka yenilgisidir. Dünya halkları, tekellerin dünya diktatörlüğüne karşı ayaklanıyor.

Güncellenme Tarihi : 29.5.2023 15:10

İLGİLİ HABERLER