Spor
  • 10.12.2022 01:39

Brezilya'da Jorge Jesus çılgınlığı! Brezilya veda edince gündem oldu

2022 Dünya Kupası'nda çeyrek final heyecanı başladı. Katar'ın ev sahipliği yaptığı dev organizasyonda adını yarı finale yazdırmak için Brezilya ve Hırvatistan karşı karşıya geldi. Bu müsabaka seri penaltı atışlarına uzadı ve Hırvatistan, Brezilya'yı mağlup etti. 2022 Dünya Kupası'na veda eden Brezilya Milli Takımı'nda yeni teknik direktör arayışları medyada başladı. Sambacı futbolseverler, sosyal medyada Jorge Jesus'a yoğun ilgi gösterdi.

Dünya Kupası tüm heyecanı ile devam ediyor. Çeyrek final maçında Brezilya ile Hırvatistan karşı karşıya geldi. Müsabaka Katar Education City Stadı’nda oynandı. İngiltere Futbol Federasyonu’ndan Michael Oliver’ın düdük çaldığı karşılaşmanın normal süresi 0-0 bitti. Uzatmalara giden karşılaşmada iki takım da gol attı ve 1-1 berabere bitti. Seri penaltı atışlarına uzayan karşılaşmayı Hırvatistan, 4-2’lik skor ile kazandı ve adını yarı finale yazdırdı.

BREZİLYA'DA TİTE DÖNEMİ SONA ERDİ

2022 Dünya Kupası favorilileri arasında gösterilen Brezilya, çeyrek finalde Hırvatistan'a mağlup olarak kupaya veda etti. Brezilya, Dünya Kupası maçları için Tite ile anlaşma sağlamıştı. Sambacıların bu mağlubiyeti sonrasında Tite dönemi sona erdi.

Maçın ardından tecrübeli teknik adam açıklamalarda bulundu. Görevine veda ettiğini dile getiren Tite, "Brezilya'daki görevime veda ediyorum ama bunu dram haline getirmeye gerek yok. 1.5 yıl önce zaten açıklamıştım. Benim yerime geçebilecek başka harika teknik direktörler var" ifadelerini kullandı.

Güncellenme Tarihi : 10.12.2022 01:53

İLGİLİ HABERLER