Medya
  • 6.1.2015 00:06

Bu aşk çok konuşulur

İkili, 1 ay önce başlayan aşklarını gizli saklı yaşamaya özen gösterirken, çiftin ilişkisinin evliliğe doğru gittiği konuşuluyor.

Taze aşıklar yeni yıla da romantik bir tatille girdi. Geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı'ndan Bilgili'ye ait özel jetle Yunanistan'a giden aşıklar, oradan da rotalarını Maldivler'e çevirdi.

JEST ÜSTÜNE JEST
Soğuk havalardan kaçan ikili gittikleri Maldivler'de güneşin ve denizin tadını çıkardı. Nazlı Çelik bu mutlu anlarını da instagram'da paylaştığı fotoğraflarla herkese ilan etti.
Maldivler tatilinde kumlara "HOŞGELDİN 2015" yazarak fotoğraf paylaşan Nazlı Çelik, sevgilisinin yaptığı jestlerle şok üstüne şok yaşadı. Mykonos'ta yaptığı sürprizlerle Çelik'in başını döndüren Serdar Bilgili, aşk konusundaki uzmanlığını Maldiver'de de konuşturdu.

Daha önce 2 kez evlenip boşanan Serdar Bilgili, 2 çocuk babası. 1 çocuk annesi Nazlı Çelik ise Burak Öztarhan'dan 2012 yılında boşanmıştı.

ZENGİN AİLE KIZI

Nazlı Çelik, NTV'nin sahibi Doğuş Holding'in kurucularından ve yönetim kurulu üyesi Yücel Çelik'in kızıdır. Sosyetenin etkin ailelerine mensup olan Nazlı Çelik, muhabirlikten Star ana haber sunuculuğuna tırmanmıştı. 

AKŞAM

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 23:06

İLGİLİ HABERLER