Spor
  • 17.9.2013 09:35

Bu gece Aslan'ın gecesi!..

Geçen sezonu çeyrek finalde elendiği Real Madrid'i 3-2 yenerek kapatan sarı-kırmızılı temsilcimiz, bu sezon açılışı İspanyol devi ile yapacak.

 

CİM BOM İYİ BAŞLANGIÇ PEŞİNDE
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki ilk maçında bugün İspanyol devi Real Madrid'i konuk edecek Galatasaray, "Devler Ligi"ne iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.
     
Geride kalan sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde karşılaştığı rakibine 0-3 ve 3-2'lik sonuçlarla elenen sarı-kırmızılı takım, kendi taraftarı önünde Real Madrid'i bir kez daha yenmenin hesaplarını yapıyor.

MUHTEMEL 11'LER
GALATASARAY
Teknik direktör Fatih Terim'in ilk tercihi; Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Riera, Melo, Engin, Selçuk, Sneijder, Burak ve Drogba şeklinde olması bekleniyor.

REAL MADRID
İspanyol devinin ise sahaya; Casillas, Carvajal, Pepe, Ramos, Arbeloa, Modric, Khedira(Illaramendi), Isco, Bale, Benzema ve Ronaldo dizilişiyle çıkması bekleniyor.
   
SELÇUK VE SEMİH'TEN İYİ HABER 
Real Madrid maçı öncesi Galatasaray sağlık ekibi, Selçuk İnan'ın sahadaki yerini alabileceği müjdesini verirken sakatlığı geçen Semih Kaya, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Sarı-kırmızılı ekip, tedavisine devam edilen Hamit Altıntop dışında tam kadro antrenman yaptı.
     
Sarı-kırmızılı temsilcimizin bu zorlu sınavını İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Mark Clattenburg yönetecek.
     
REAL MADRİD'DE 4 EKSİK
Teknik direktör Carlo Ancelotti'nin açıkladığı Real Madrid kadrosunda yeni transfer Gareth Bale ve kontratını uzatan Cristiano Ronaldo da yer alırken, sakatlıkları devam eden Marcelo, Xabi Alonso, Coentrao ve Raphael Varane yer almıyor.

ASLAN'A BAŞKAN MORALİ
Sarı-kırmızılılar maç için yaptığı son antenmanınla hazırlıktlarını tamamladı. Çalışmanın en ilginç görüntüsü, başkan Ünal Aysal'ın da uzun süre sonra Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanı izlemesi oldu. Teknik direktör Fatih Terim ile sohbet eden Aysal, futbolculara moral verdi.    (Ntvspor)

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:59

İLGİLİ HABERLER