Saydam Caddesi üzerindeki bir markette aylardır meydana gelen hırsızlık olayı, raftaki nescafe ile satış rakamları arasındaki farkın incelenmesi üzerine ortaya çıktı.
Market yetkilileri, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerini incelediklerinde 19-20 yaşlarındaki bir gencin, değişik günlerde ve kıyafetlerle geldiği marketten nescafe çaldığını tespit etti. Görüntülerde, markete giren genç, nescafenin bulunduğu reyonun önüne geldikten sonra çevreyi kontrol ediyor. Emin olduktan sonra da nescafe kutularını giysilerinin arasına saklayan genç, marketten elini kolunu sallayarak çıkıyor.
Durumun bildirilmesi üzerine güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekiplerinin, ismi açıklanmayan hırsızı yakaladığı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı öğrenildi.