Spor
  • 27.2.2013 23:21

Bulak Yattara'dan umutlu...

MERSİN İdmanyurdu Teknik Direktörü Giray Bulak,  "Maçla ilgili olarak şunu söyleyebilirim, özellikle golleri bir kenara koyduğumuz da tempo ve agresiflik olarak maçı kazanma isteği, rakiple boğuşabilme, oynayabilme son derece olumlu ve pozitif. Fakat yediğimiz gollere baktığımız da biri korner, biri frikik biri de kenar orta. Bunlarda bir parça uyuyoruz, dalıyoruz. Yada rakipler iyi kullanıyor biz hata yapıyoruz. Bizim oyun içerisinde aşağı yukarı 10’un üzerinde ortamız var. Onlar pozisyon olmadı. Fakat rakibin 3 tane topu gol oldu. Kendilerini tebrik ediyorum. Trabzon ile Eskişehirspor gruptan çıkmış durumda. Başarılar diliyorum. Ama kaybettiğimiz maçları böyle küçük farklılıklarla kaybediyoruz. Bu da takım olgusu. Takım olgusu da her geçen gün oluşuyor, gelişiyor. Fakat arada böyle sonuca yansıyan, sonucu değiştiren olumsuzluklarda oluyor. Bunları önlemek içinde her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bugün epeydir oynamayan 4-5 oyuncumuz görev aldı. Onların performansları da önümüzdeki günlerde bizler için önemli olacak. Bu maçta onların bu performansını gördük. Can ve Eren’de bunların biriydi. İkisinin de bu performansı önümüzdeki günlerdeki puan ve lig maçlarında yansıyacaktır diye düşünüyorum” dedi

YATTARA’DAN UMUTLU

Maçta görev alan Yattara ile ilgili bir sorunun sorulması üzerine Bulak, “Zaman zamanki performansı, özellikle ilk yarı iyiydi, 2’nci yarı durdu. Biz Yattara’yı bundan böyle Kayseri maçından sonra en az bir devre oynayabilecek duruma getirdik. Yattara bundan sonra bizle beraber artık kendini ortaya koymasının zamanı geldi” dedi.

Eskişehir Teknik Direktörü Ersun Yanal ise, "Bizim için yarı finale kalma maçıydı. Antalyaspor rakibimizdi ve onların alacağı sonuçta bizim için önemliydi. En azından bu maçla biz kendi ipimizi kestik. Trabzon’un kazanmasıyla yarı final oynama şansımız oldu. Zor maçları oynayacağız. Özellikle genç oyuncularımızın bugünkü performansı ve saha içi tutumu beni oldukça mutlu etti. Çok genç bir takımız. Bugün sahada oynayan birkaç oyuncunun dışında genç bir ekipten kurulu takımız. Onların bu performansı göstermesi, rakiplerini yenmesi bizim için sevindirici. Bundan sonraki süreçte önümüzde oynayacağımız bir Galatasaray maçı var. Hemen dönüp, bu maça hazırlanarak cumartesi günü takım olarak performansımızı devam ettirmek durumundayız. Rakibimize bundan sonra oynayacağı zor ligde bulunduğu pozisyon nedeni ile çok başarılar dilerim. Temennimiz onların da istedikleri ve arzu ettiklerini almasıdır” diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 17:39

İLGİLİ HABERLER