Bülent Korkmaz: “Önemli olan galibiyetti ve hak ettik”

2 dk okuma
Bülent Korkmaz: “Önemli olan galibiyetti ve hak ettik”

Hızlı Özet

Galatasaray deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönen Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Direktör Bülent Korkmaz maçın ardından konuştu. Maç sırasında Fatih Terim ile arasında tartışma olduğu iddiasını yalanlayan Bülent Korkmaz, önemli olanın galibiyet olduğunu ve kazanmayı hak ettiklerini söyledi






Galatasaray deplasmanından 1-0’lık galibiyetle dönen Aytemiz Alanyaspor’da Teknik Direktör Bülent Korkmaz maçın ardından konuştu. Maç sırasında Fatih Terim ile arasında tartışma olduğu iddiasını yalanlayan Bülent Korkmaz, önemli olanın galibiyet olduğunu ve kazanmayı hak ettiklerini söyledi



Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray deplasmanında boy gösteren ve 87. dakikada Candeias'ın attığı golle sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılan Aytemiz Alanyaspor'da Teknik Direktör Bülent Korkmaz, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtladı. Mücadeleyi değerlendirerek sözlerine başlayan Korkmaz, “Maçtan önce de söyledim. Galatasaray hafta içinde çok önemli bir galibiyet aldı. Bunun moral motivasyonuyla karşımıza çıktı. Bizin için zor bir maç olacağını biliyorduk. Ama özellikle koşucu oyunculara engel olmamız, koşucu oyuncularla aynı reaksiyonu göstermemiz gerekiyordu. Hem bunu yaptık hem de savunma olarak iyi alan daralttık. Hücuma çıkarken basit pas hataları yaptık. Ama önemli olan galibiyetle ayrılmaktı. Oyuncularımız hem oyunla hem de mücadeleyle bu galibiyeti hak etti. Oyuncularımı tebrik ediyorum” diye konuştu.



 



“Fatih hocaya saygısızlık yapmam”



“Galatasaray yedek kulübesiyle tartıştığı yönündeki iddialarla ilgili de konuşan Bülent Korkmaz, “Galatasaray'ın eski oyuncusuyum, Fatih hocayla konuşmam kadar doğal bir şey yok. Bir tartışma olmadı aramızda. Böyle bir şey olmadı. Bir teknik direktör olarak Fatih Terim'e karşı saygısızlık yapacak bir kişiliğim yok. Teknik direktörüm ve bir teknik direktörle konuşmak kadar doğal bir şey olamam. Ben yine söylüyorum. Kimseye saygısızlık yapmam. Mağlup olduğum zaman bütün oyuncuları tebrik ettim. Hedefimiz çalışmak, takımı geliştirmek, eksik olan oyuncuları belli bir seviyeye getirmek” dedi.



Sosyal medyaya hiç bakmadığını da söyleyen Korkmaz, “Sosyal medyaya pek bakmıyorum. Çok ilgilenmiyorum. Yalnızca işe odaklanan bir insanım. Açık ve net söylemek gerekirse yorumları da izlemiyorum. Bu tip söylemleri de kale almıyorum. Bunu düşüneceğime işi düşünüp, buna odaklanıyorum. Herkes eleştirebilir, gayet normal. Saygı sınırının dışına çıkmadığı sürece normal. Herkesin bir görüşü vardır ve bu görüş de saha içinde ve futbol içinde olmalı” açıklamasını yaptı.



“Babacar'ı oynatmak istiyorum”



Maçta yapılan hamleler hakkında da konuşan Bülent Korkmaz, “Oyunun gidişatına ve sonucuna göre değişiklik yaptık. Oyuncuların fiziksel kapasitesine göre düşünmek zorundayız bazen. Bu değişiklikler kafamızda vardı. Candeias da çok çalışıyor. Ters ortalarda ikinci direkte olmalarını istiyorum. Bunu yaptı. Babacar'ı oynatmak istiyorum ama sezon başında yaşadığı sıkıntı nedeniyle antrenman yapamadı. Yeni gelen oyuncuların da fiziksel kapasitelerini artırmak istiyoruz. Çalışacağız. Biz bununla yetinmemeliyiz, devam etmeliyiz” diyerek sözlerini tamamladı.




Bu haber 944 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

FIFA Dünya Sıralaması güncellendi: Türkiye geriledi
Spor

FIFA Dünya Sıralaması güncellendi: Türkiye geriledi

2026 FIFA Dünya Kupası'nı şampiyon tamamlayan İspanya, FIFA sıralamasında zirveye yerleşti. Norveç ve Meksika, büyük yükselişe imza attı. Turnuvaya grup aşamasında veda eden Türkiye ise turnuva öncesi bulunduğu durumdan 5 basamak düştü.

Habervitrini13546 Görüntüleme
Okan Buruk'un Dünya Kupası tahminleri şaşırttı
Spor

Okan Buruk'un Dünya Kupası tahminleri şaşırttı

2026 Dünya Kupası öncesinde yaptığı tahminlerle dikkat çeken Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, turnuvanın şampiyonunu, gol kralını ve en büyük hayal kırıklığını doğru bildi. Tecrübeli çalıştırıcının öngörüleri, Dünya Kupası'nın tamamlanmasının ardından yeniden gündem oldu.

Habervitrini11151 Görüntüleme
Gornik Zabrze planı: İşte İsmail Kartal'ın muhtemel 11'i...
Spor

Gornik Zabrze planı: İşte İsmail Kartal'ın muhtemel 11'i...

Yeni sezon öncesi yönetim ve teknik direktör değişikliği yaşayan Fenerbahçe, ilk resmi maçına Şampiyonlar Ligi'nde çıkıyor. 21 Temmuz Salı günü saat 21.00'de Chobani Stadı'nda oynanacak Gornik Zabrze müsabakası öncesi teknik direktör İsmail Kartal'ın planı belli oldu.

Habervitrini11705 Görüntüleme
Taraftarlardan Dursun Özbek'e sert tepki: İnternette trend oldu
Spor

Taraftarlardan Dursun Özbek'e sert tepki: İnternette trend oldu

Galatasaray'da transfer bekleyişi sürerken sarı-kırmızılı taraftarlar sosyal medyada yönetime tepki gösterdi. #SabrımızKalmadıDursunÖzbek etiketi yaklaşık 20 dakika içinde Türkiye gündeminin zirvesine yükselirken, taraftarlar yıldız transferlerin bir an önce açıklanması çağrısında bulundu.

Habervitrini12992 Görüntüleme