Gündem
  • 28.8.2011 10:46

'BUNU BANA YENİ G.KURMAY BAŞKANI TEKLİF ETTİ'

Cumhurbaşkanı Gül 'Bizim güvenimiz kaybolmuş vaziyette. Her şeyin çok geç olduğu bir safhaya girdiğini görüyorum. Suriye Halkının huzuru, mutluluğu, iyiliği bizim için çok önemlidir' dedi.

BAŞKOMUTAN OLARAK KUTLAMALARI KABUL EDECEĞİM

30 Ağustos kutlamalarına ilişkin açıklamalarda da bulunan Cumhurbaşkanı Gül, 30 Ağustos'ta kutlamaları başkomutan olarak benim kabul etmem, Genelkurmay Başkanı'nın getirdiği bir düşünceydi' dedi.

İŞTE GÜL'ÜN YAPTIĞI AÇIKLAMA;

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Suriye'deki olaylara ilişkin, ''Açıkçası her şeyin çok az ve çok geç olduğu bir safhaya geldiğini görüyorum. Bizim güvenimiz kaybolmuş vaziyette, bunu söylemek isterim. Suriye halkının huzuru, mutluluğu, iyiliği bizim için çok önemli'' dedi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı'nın İstanbul Tarabya'daki Huber Köşkü'nde Anadolu Ajansı muhabiriyle yaptığı özel röportajda gündeme ilişkin görüşlerini paylaştı.

Gül, ''Bu 30 Ağustos'ta Başkomutan olarak bütün kutlamaları ben kabul edeceğim. Genelkurmay Başkanımız, Başbakanımız, Milli Güvenlik Kurulu'ndan önce yaptığımız bir konuşmada, Genelkurmay Başkanı'nın getirdiği bir düşünceydi. Biz de çok doğru bulduk'' diye konuştu.

Güncellenme Tarihi : 23.3.2016 14:31

İLGİLİ HABERLER