Spor
  • 31.1.2016 16:54

Burak Yılmaz'a hakaret gibi teklif

Burak Yılmaz sadece G.Saray’ın değil, Türk futbolunun da çok önemli bir değeri.... West Ham, Osmanlıspor maçı öncesi aracılar vasıtasıyla Burak’a teklif götürüyor. Malum medyanın niyeti, “Burak’a 7 milyon Euro’luk teklif var. Karar Burak’ın” algısı yaratıp taraftarla arası limoni olan Kral’ı takımdan uzaklaştırmak.

Peki işin aslı ne? Olay şu; West Ham cephesi, geçtiğimiz pazartesi günü kırık dökük bir kiralık teklifi yaptı ve “Size 1 milyon Euro verelim. GELSİN BİZDE OYNASIN SEZON SONU MEMNUN KALIRSAK DEVAM EDERİZ...” dedi. Yani bir anlamda Burak’a “Amatör topçu” muamelesi yapıldı. Olayı öğrenen Burak kırgın, öfkeliydi. Onu ikna etmek Denizli’ye kalmıştı.

Denizli, yıldız futbolcuya “Telefonunu kapat, sosyal medyadan uzak dur. Gitmeyeceksin” diyerek, önce medyaya sonra da “Burak kararını ben veririm” sözüyle yönetime ince mesajlar gönderdi. Yani bu kez, karar merciinde her şeye “Okey” diyen Hamzaoğlu değil, masaya yumruğunu vuran Denizli vardı. Ve sonuç şu; Kan donduran teklif asla ciddiye alınmadı, algı bombası malum medyanın elinde patladı. (Yeni Yüzyıl)

Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 16:26

İLGİLİ HABERLER