
BURSA'DA BİR GÜNDE 4 DEPREM
ORHAN BOZDEMİR
BURSA (İHA) - Bursa’da 24 saatte 4 deprem meydana geldi. 2,9, 2,4 ve 2,5 şiddetinde meydana gelen depremler, hafif şiddette olmasına rağmen hissedildi. Keles bir günde 3 kez sallandı.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre, Keles ilçesinde saat 12.23 sıralarında yerin 5 kilometre derinliğinde 2,5 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Ardından İnegöl’de saat 13.31'de yerin 7,2 kilometre derinliğinde 2,4 şiddetinde deprem hissedildi. Her iki depremde de can ve mal kaybı yaşanmadı.
KELES 2 GÜNDÜR SALLANIYOR
Keles’te dün de saat 18.51 ve 19.15’te 2,9 şiddetinde deprem meydana gelmişti. Aynı şiddet meydana gelen depremlerin biri 5,8 kilometre, diğeri ise 4,9 kilometre derinliğinde yaşandı.