BURSASPOR'A SEVİNDİRİCİ HABER!..
İSTANBUL - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Bursaspor'a verilen 1 maç seyircisiz oynama cezasıyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı aldı.
Buraspor ile Sakaryaspor arasında oynanan maçta çıkan saha olayları nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 1 maç seyircisiz oynama cezası verilen Bursaspor'un itirazını değerlendiren Tahkim Kurulu, PFDK'nın gerekçeli kararının olmaması ve dosyanın henüz tamamlanamaması nedeniyle, ileride telafisi olanaksız sonuçlar doğabileceği gerekçesiyle yürütmeyi durdurma kararı verdi.
Bu kararın ardından Bursaspor, hafta sonu Sivasspor ile seyircisinin önünde karşılaşacak. Kurul, 30 Temmuz'da Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanan Süper Kupa maçında spor ahlakına aykırı pankart açılması nedeniyle Siyah-beyazlı kulübe verilen 75 bin YTL para cezasını da kaldırdı.
Tahkim Kurulu ayrıca, Pendikspor Teknik Direktörü Oktay Çevik'e verilen 8 resmi müsabakadan men cezasını da kaldırdı.