Spor
  • 31.3.2013 16:07

Bursasporlu kaleci, taraftarı dövdü

BURKAY ÇELEBİOĞLU/İSTANBUL

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan Kasımpaşa-Bursaspor maçı bitiminde yeşil-beyazlı kaleci Harun Tekin kale arkasından sahaya giren bir Kasımpaşalı taraftarı tekme tokat dövdü. Karşılaşma öncesinde kaleci Scott Carson’un sakatlık geçirmesiyle kaleye geçen Harun Tekin maç sonrasında Kasımpaşalı bir taraftarla kavga etti.

Maçın 90+4. dakikasında Kasımpaşa’nın ikinci golünden sonra hakem Bülent Yıldırım maçı bitirdi. Maçın bitimiyle Bursaspor kalesi arkasından sahaya giren bir taraftar yeşil-beyazlı kaleci Harun Tekin’e saldırdı. Bununla birlikte kaleci Harun saldıran taraftarı tekme tokat dövdü. Güvenlik görevlilerin ve futbolcuların araya girmesiyle güçlükle sakinleştirilen kaleci Harun soyunma odasına götürüldü.

“BENİ BIÇAKLASA NE OLACAK?”

BURSASPOR'un file bekçisi Harun Tekin, Kasımpaşa maçının sonunda meydana gelen olayı anlattı.

Kendisini korumak istediğini söyleyen Harun, olayı anlatırken şunları söyledi:

"Gol olduktan sonra kale arkasındakis tribünden başıma bir şeyler attılar. Sonra da tribünden atlayıp gelen birisi geldi saldırmaya çalıştı. Yanımda görünce şok oldum. Ben de kendimi korumak istedim. Sonrasını hatırlamıyorum. Güvenlik sıkıntısı var. Adam beni bıçaklasa ne olacak."

 "HOŞ OLMAYAN OLAYLAR"

Emre KOŞAK/İSTANBUL,(DHA)– BURSASPOR Teknik Menajeri Süha Sidal, kaleci Harun ile Kasımpaşa taraftarı arasında yaşanan olayı değerlendirdi. Süha Sidal, şunları söyledi:

"Maçın sonunda Harun'un kafasına taş geldi. Harun yerde yatarken taraftarlar tribünden sahaya indi. Harun'a saldırdı, o da tepki gösterdi. Sporcu olarak göstermemesi gerekir belki ama son yediği golden dolayı da depresyona girdi. Tepki gösterdi. O taraftarların orada ne işi var. Hoş olmayan olaylar. Ben ilk defa bu kadar insanın sahaya girdiğini gördüm. İlk defa kaleciye saldırıldığını görüyorum. Olmaması gereken olaylar. Federasyon gerekli cezası verecektir."

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 16:42

İLGİLİ HABERLER