BUSH ACI KONUŞTU : SAÇLARIMI KIZLARIM AĞARTTI
ABD Başkanı George W. Bush, ''saçlarını başkanlık koltuğunun değil, kızlarının ağarttığını'' söyledi.Omaha kentinde göçmenlerle yapılan bir toplantıya katılan George W. Bush, 2 küçük çocuğun babasına bakarak, ''Siz benim başkan olduğum için sıkıntıdan saçları ağarttığımı sanırsınız. Oysa ilgisi yok. 2 genç kızın babası olmak ağarttı saçlarımı'' dedi.
Bush'un ikiz kızları Barbara ve Jenna, kasım ayında 25'ine girecekler. Kızlar, 2001 yılında daha reşit değilken alkollü içki satın almakla suçlanınca, Bush ailesinin canı epeyice sıkılmıştı.
Başkan Bush, göçmenlerle toplantıdan sonra başka bir mecliste konuşurken de yaşını hissetmediğini söyledi. ''Siz gençlere birşey söyleyeyim'' diyen Bush, ''Ben sizin yaşınızdayken 60'ındakilerin çok yaşlı olduğunu düşünürdüm. Ama herşey beyinde bitiyor. Emin olun ki, 60 hiç de ihtiyar yaşı değilmiş'' diye konuştu.
Bush, 6 Temmuz'da 60 yaşını dolduracak.
Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 04:58