Spor
  • 17.3.2023 11:22

Büyük rezalet.. Sivassporlu taraftar Fiorentina'lı Bianco'nun burnunu kırdı

Sivasspor taraftarı, Alessandro Bianco'nun burnunu kırdı

Sivasspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Fiorentina'yı ağırladığı maçın son dakikalarında sahaya giren bir Kırmızı Beyazlı taraftar, İtalyan ekibinin 20 yaşındaki orta sahası Alessandro Bianco'nun burnunu kırdı. Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, olayla ilgili çok sert açıklamalar yaptı.

Sivasspor taraftarı, Alessandro Bianconun burnunu kırdı

UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nda Sivasspor ile Fiorentina rövanş maçında karşı karşıya geldi. Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanan ve Karadağ Futbol Federasyonu'ndan Nikola Dabanovic'in yönettiği mücadeleyi temsilcimiz 4-1 kaybederek UEFA defterini kapattı.

Sivasspor taraftarı, Alessandro Bianconun burnunu kırdı

HAKAN ARSLAN KIRMIZI KART GÖRDÜ

81. dakikada Hakan Arslan'ın kırmızı kart görmesiyle son 10 dakikayı 10 kişi oynayan temsilcimizin tek golü 35. dakikada Erdoğan Yeşilyurt'tan gelirken İtalyan ekibine turu getiren golleri; 44. dakikada Arthur, 62. dakikada Nikola Milenkovic, 78. dakikada Dimitris Goutas (K.K) ve 89. dakikada Gaetano Castrovilli kaydetti.

TARAFTARDAN BIANCO'YA FİZİKSEL MÜDAHALE

İtalyan ekibinin 89. dakikada Gaetano Castrovilli ile bulduğu gol sonrası sahaya giren bir Sivasspor taraftarı, Fiorentina'nın 20 yaşındaki İtalyan orta sahası Alessandro Bianco'ya fiziki müdahalede bulundu.

BURNU KIRILDI, HOCASI İSYAN ETTİ

Bianco'nun burnu kırılırken karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fiorentina Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, olayla ilgili sert konuştu, şu ifadeleri kullandı:

'UTANILACAK BİR OLAY'

"Bu duruma yorum yapacak bir şey yok. Utanılacak bir olay. Futbolcularımız da beklemiyordu. Burnu kızarmış halde soyunma odasında oturuyor. O sadece 20 yaşında bir çocuk. Taraftarın takımı desteklediğini anlıyorum ama bu olayın bütün maçı mahvettiğini düşünüyorum"

RIZA ÇALIMBAY: OLMAMASI GEREKEN BİR OLAY, ÖZÜR DİLERİZ

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, son anlarda sahaya giren bir taraftar nedeniyle üzgün olduğunu belirterek, "Öncelikle tüm İtalyanlardan özür diliyoruz. Hiç olmaması gereken bir olay yaşadık. Sivas'ta daha önce böyle bir olay yaşanmamıştı. Bundan dolayı çok üzgünüz. Belki de maçın önüne geçen bir konu oldu. Biz de maalesef engelleyemedik. Bundan dolayı onlardan çok özür diyoruz, kusura bakmasınlar" dedi.

 

Güncellenme Tarihi : 17.3.2023 11:25

İLGİLİ HABERLER