Asayiş
  • 14.7.2012 00:54

Çaldıkları paralar ile lüks arabalar almışlar

          Hırsızlıktan kazandıkları para ile çok sayıda lüks araba alan hırsızlardan 55 i tutuklandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir merkezli 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen hırsızlık operasyonunda 103 kişi gözaltına alındı.
     Eskişehir merkezli 7 ilde 10 Temmuz'da eş zamanlı düzenlenen hırsızlık operasyonunda gözaltına alınan 103 kişi, sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
     Söz konusu 103 şüpheliden 55'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
     Bu arada hırsızlık olaylarının daha çok kadınlar tarafından gerçekleştirildiği, hırsızlıktan elde edilen gelirden ise 1 milyon lira değerinde çeşitli markalarda lüks otomobil alındığı öğrenildi.
     Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nün 8 ay süren çalışmaları sonucunda 10 Temmuz'da Eskişehir merkezli 7 ilde eş zamanlı 600 polisin katılımıyla operasyon düzenlenmiş, şüphelilerin kaldığı ev ve çadırlarında aramalar yapılmıştı. Aramalarda 5 adet tüfek, bol miktarda para ve ziynet eşyası ele geçirilmişti.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Mürsel Çetin
 

 

Güncellenme Tarihi : 22.3.2016 16:44

İLGİLİ HABERLER