
Can Dündar bu taziyeden de utanmadın mı?
Ankara'daki teröristin kimliği belli oldu. Terörist hakkında iddialar dehşete düşüren cinsten, biri de Can Dündar ve Cumhuriyet'le ilgili..
Hükümet ile Cumhurbaşkanı'na muhalefet eden, bunu yaparken de karşıtlığı terör seviciliğine kadar götüren Can Dündar'la ilgili bugün inanılmaz bir iddia ortaya atıldı.
BOMBACI TERÖRİSTİN KİMLİĞİ
Gerçek mi bilinmez ancak iddia şöyle; Ankara'da 37 kişinin hayatına mal olan bombalı saldırıda, saldırıyı gerçekleştiren teröristin kimliği belli oldu. Buna göre terörist, Seher adında bir üniversite öğrencisi.
CUMHURİYET'TE MUHABİRLİK YAPTI MI?
Bombacı teröristle ilgili ortaya saçılan ilk bilgilerde, teröristin Kobani'ye geçtiği, burada PYD'den 6 ay eğitim aldığı, sonra Türkiye'ye giriş yaptığı ancak bir süre sonra PKK üyeliğinden yargılandığı ortaya çıktı. Üniversiteli Seher'in aynı zamanda Cumhuriyet gazetesinde serbest muhabir olarak çalıştığı da gelen bilgiler arasında.
PKK'NIN ADINI BİLE ANMADAN, TERÖRÜ LANETLEDİ
Ortaya atılan iddialar sonrası gözler Cumhuriyet'e ve onun genel yayın yönetmeni Can Dündar'a çevrildi. Can Dündar ise gün içinde PKK'nın adını anmadan saldırıyı lanetledi ancak iddialarla ilgili tek bir açıklama dahi yapmadı.
SESSİZLİĞE GÖMÜLDÜ
Can Dündar, doğruluğunu tespit etme gereği duymadan her iddiayı gündeme taşıyarak hükümeti ve Cumhurbaşkanı'nı suçlamayı kendine görev ediniyor ancak iddia kendi gazetesiyle ilgili olunca, sessizliği tercih ediyor..
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 15:15