Dünya
  • 19.9.2013 23:01

Canavar aile 30 kişiyi katletti...

Rusya’da ‘normal görünümlü’ dört kişilik bir aile, 6 yıl içinde yaklaşık 30 cinayet işlemiş. Hırsızlıktan da sabıkası olan ailenin evinde en az 20 adet silah bulundu.

Ailenin cinayetleri para için işlediği düşünülüyor Rusya’da yaşayan ‘normal görünümlü’ bir ailenin son 6 yıl içinde yaklaşık 30 cinayet işlediği ortaya çıktı. Eski anaokulu öğretmeni Inessa Tarverdiyeva (46), ikinci eşi dişçi Roman Podkopaev (35), ilk eşinden olan kızı Viktoria (25) ve ikinci eşinden olan kızı Anastasiya (13) ile bir çete kurdu. Öğretmenin liderliğini yaptığı çete çocukları bile öldürdü. İzine ulaşılan Podkopaev polisle girdiği çatışmada öldürülürken, Viktoria ağır yaralandı. Öğretmen ve küçük kızı ise yakalandı.

‘BEN DOĞUŞTAN MAFYAYIM'

Ailenin, 7 yaşındaki bir çocuğu kafasından vurduğu, çocuğun kız kardeşini 37 kez bıçakladığı, iki genç kızın gözlerini oyduğu ve bunların dışında altı polis memurunu da öldürdükleri açıklandı. İki çocuk annesi Tarverdiyeva polise, “Ofise çalışmaya gider gibi cinayet işlemeye gidiyorum. Ben doğuştan mafyayım” dedi.

Hırsızlıktan da sabıkası olan ailenin evinde ise en az 20 silah bulundu. Polis Tarverdiyeva’yı, “Dışarıdan normal bir ev kadını gibi görünüyor” diye tanımlarken ailenin cinayetleri para için işlediği düşünülüyor.

ÇADIRDA YAKALANDILAR

Eski öğretmen Tarverdiyeva, polisleri ise silahlarını almak için öldürdüklerini söylüyor. Polis, aile üyelerinin cinayet işlemek için bazen saatlerce seyahat ederek başka kentlere gittiklerini, bu seyahatler sırasında da tatil yapıyormuş izlenimi uyandırmak için çadırda kaldıklarını belirtiyor.

Tarverdiyeva ve kızı Anastasiya’nın bir çadırın içindeyken yakalandıkları ifade ediliyor. Tarverdiyeva’nın polisleri hedef alması ise, geçmişte sevgilisi olan bir polis tarafından terkedilmiş olmasına bağlanıyor.

VİDEO İÇİN LÜTFEN LİNKİ TIKLAYINIZ

 

 

Güncellenme Tarihi : 19.3.2016 11:54

İLGİLİ HABERLER