CANAYDIN: ''BU PERFORMANSIMIZ İNŞALLAH DEVAM EDECEK''
İSTANBUL - Canaydın, maçtan sonra yaptığı açıklamada, güzel bir mücadele olduğunu belirterek, tribünleri dolduran taraftarlarına teşekkür etti.Canaydın, ''Ufak tefek protestolar yine oldu ama zaman içinde bunlar da yok olacaktır. Takımımızın aldığı sonuçtan dolayı mutluyuz. Gelecek haftalarda da inşallah bu performansımızı sürdüreceğiz'' dedi.
Yeni transfer Heinz için ''İlerleyen haftalarda daha iyi olacaktır'' demekle yetinen Canaydın, karşılaşmaya yedekler arasında başlayan ve attığı 2 golle takımını galibiyete taşıyan Ümit ile ilgili bir soru üzerine, ''Biliyorsunuz teknik konularda yorum yapmam. Ümit zamanında girdi ve çok güzel goller attı. 18 kişilik kadro içinde değişiklik hep olacaktır'' yanıtını verdi.
Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnur Otyakmaz da, Galatasaray karşısındaki performanslarıyla güçlerini gösterdiklerini söyledi. Otyakmaz, sahada futbol adına gereken her şeyi yapmalarına rağmen puanın kendilerine kısmet olmadığını kaydederek, ''Ama biz herkese ne kadar dişli bir takım olduğumuzu gösterdik'' dedi.
Otyakmaz, hakem kararlarıyla ilgili fazla yorum yapmak istemediğini ancak penaltı pozisyonunun ''enteresan'' olduğunu söyledi. Güncellenme Tarihi : 25.3.2016 11:09