Gündem
  • 1.10.2008 14:14

ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI ERYILMAZ'IN MAL VARLIĞINDA ARTIŞ VAR MI?

ANKARA - Çankaya Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz, göreve geldiğinde açıkladığı mal beyanını kamuoyu ile bir kez daha paylaştığını belirterek, ''Bugüne dek bana ve aileme ait mal varlığında artış olmadığı belgelerle de gözler önündedir. Yurttaşlık bilinciyle belediye başkanlarını benzer şekilde şeffaf tutum sergilemeye davet ediyorum'' dedi.
     Eryılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Belediye Başkalığı görevine geldikten sonra mal varlığını belediyenin eski web sitesinde yayımlattığını, mal bildirim belgesini yeniden kamuoyunun bilgisine sunduğunu kaydetti. Eryılmaz, şöyle devam etti:
     ''Çankaya Belediyesi, AKP'nin gündem değiştirme oyunun kurbanı olarak asla seçilemez. Temiz toplum özlemiyle kılı kırk yararak iş görmeyi temel düstur olarak belirleyen Çankaya Belediyesi, AKP'nin kirli çamaşırlarına asla rehin alınamaz, buna izin vermeyiz. Bizim sosyal belediyecilik anlayışımız ve inancımızla yaptıklarımızı AKP'nin ne sönmüş ampulü ne de deniz feneri karartır.
     Göreve geldiğimde açıkladığım mal beyanımı kamuoyu ile bir kez daha paylaşıyorum. 2004 yılında eşimin ve benim mal varlığımı açıklamış, 2005 yılında eşime ait bir kooperatif hissesi ve bir binek aracın satılıp araba aldığımıza dair değişikliği de beyan etmiştim. Bugüne dek bana ve aileme ait mal varlığında artış olmadığı belgelerle de gözler önündedir. Yurttaşlık bilinciyle belediye başkanlarını benzer şekilde şeffaf tutum sergilemeye davet ediyorum.''

Güncellenme Tarihi : 15.5.2016 05:49

İLGİLİ HABERLER