ÇANKAYA'DAN GENELKURMAY'A KÜSLÜK AÇIKLAMASI!..

1 dk okuma
ÇANKAYA'DAN GENELKURMAY'A KÜSLÜK AÇIKLAMASI!..

Hızlı Özet

Çankaya'dan bir yetkili, ''Cumhurbaşkanımızın her iki ülkedeki yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Azerbaycan gezisinin dönüşünde gecikme olabilir gerekçesiyle perşembe günü için bir görüşme öngörülmemişti"dedi.

Genelkurmay 2. Başkanı'nın Radikal gazetesine verdiği demeçte yeralan, ''Cumhurbaşkanlığı için bizim için isim önemli değil'' sözlerinden Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in rahatsız olduğu, bu nedenle perşembe günü Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hilmi Özkök ile yapılması gereken haftalık görüşmeyi iptal ettiği haberleri yalanlandı.


 
Çankaya'dan bir yetkili, ''Cumhurbaşkanımızın her iki ülkedeki yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Azerbaycan gezisinin dönüşünde gecikme olabilir gerekçesiyle perşembe günü için bir görüşme öngörülmemişti. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi yanlışlıkla medya kuruluşlarına görüşme yapılacak şeklinde günlük programı dağıtmış'' dedi

Bu haber 1925 kez görüntülendi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Mekke Anlaşması resmen devreye giriyor! Türkiye'yi ilgilendiren tarihi "savaş" açıklaması!
Gündem

Mekke Anlaşması resmen devreye giriyor! Türkiye'yi ilgilendiren tarihi "savaş" açıklaması!

Pakistan Savunma Bakanı Asıf, Geo News'e yaptığı açıklamada Türkiye, Pakistan ve Suudi Arabistan arasındaki Mekke Ortak Savunma Anlaşması'na ilişkin kritik mesajlar verdi. Yemen'deki saldırıların Suudi Arabistan'a sıçraması halinde anlaşmanın "kesinlikle yürürlüğe gireceğini" söyleyen Asıf, "Üç ülkeden birine yönelik saldırı, üçüne yönelik ortak saldırı olarak kabul edilecektir" dedi.

Habervitrini12103 Görüntüleme
Hürmüz Boğazı'nda gerilim! İran'dan ABD'ye misilleme geldi
Gündem

Hürmüz Boğazı'nda gerilim! İran'dan ABD'ye misilleme geldi

ABD'nin İran'a ait 5 petrol tankerini vurmasının ardından Hürmüz Boğazı'nda gerilim tırmanıyor. Son olarak İran Devrim Muhafızları Ordusu’ndan yapılan açıklamada ABD’ye ait "USS Delbert D. Black (DDG-119)" ve "USS John Paul Jones (DDG-53)" güdümlü füze destroyerlerine başarılı saldırılar düzenlendiği ve bu gemilere ciddi hasar verildiği belirtildi.

Habervitrini12070 Görüntüleme
Kılıçdaroğlu’ndan Silivri’yi kızdıran açıklama: Dilek İmamoğlu küplere bindi
Gündem

Kılıçdaroğlu’ndan Silivri’yi kızdıran açıklama: Dilek İmamoğlu küplere bindi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu’nun yolsuzluktan yargılandığına dikkat çekerek "Siyasi tutuklu değil, siyasi görüşü dolayısıyla içeri alınmış bir insan değil. Her kör kuruşun hesabını vereceksiniz" dedi. Kılıçdaroğlu böylece ilk defa İmamoğlu’nun “yolsuzluktan” yargılandığını ortaya koydu.

Habervitrini10607 Görüntüleme
Kaşif Kozinoğlu’nun mezarı açılacak! El yazısıyla notları da ortaya çıktı
Gündem

Kaşif Kozinoğlu’nun mezarı açılacak! El yazısıyla notları da ortaya çıktı

Kaşif Kozinoğlu'nun Silivri Cezaevindeki şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında mezarının açılmasına ve feth-i kabir işlemi yapılmasına karar verildi. Kozinoğlu'nun ölümünden hemen önce hazırladığı savunma notları da ortaya çıktı.

Habervitrini10223 Görüntüleme