
Canlı bombayı HDP'li avukat kurtarmış
Terör örgütü PKK'ya İstanbul merkezli büyük bir operasyon başlatıldı.
12'si avukat 49 kişi hakkında terör örgütü üyeliği suçundan gözaltı kararı alındı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından yürütülen bir soruşturma kapsamında harekete geçen Terörle Mücadele polisleri aralarında Ankara'daki kadın canlı bombanın avukatı Hüseyin Boğatekin'in de aralarında bulunduğu 9'u avukat 30 şüpheli yi gözaltına aldı. Avukat bürolarında arama işlemleri devam ederken şüpheliler İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi.
Canlı bombayı terör davasından HDP'li avukat kurtarmıştı
Türkiye'yi yasa boğan saldırıyı düzenleyen canlı bombanın avukatı tanıdık çıktı. HDP'li Hüseyin Boğatekin, 37 vatandaşımın hayatını kaybettiği canlı bomba saldırısını gerçekleştiren teröristin avukatlığını yapmış ve onu tutuklanmaktan kurtarmış!
Üniversite öğrencisi olduğu tespit edilen ve Ankara katliamını düzenleyen Seher Çağla Demir'in, daha önce PKK üyesi olduğu gerekçesiyle 5 kişiyle birlikte yargılandığı davada avukatlığını bir HDP'li üstlenmişti.
CANLI BOMBAYI KURTARAN AVUKAT; HÜSEYİN BOĞATEKİN
Seher Çağla Demir'in terör örgütüne üye olma suçundan tutuklanmış ve yargılanmıştı, o dönem avukatlığını HDP'li Hüseyin Boğatekin yapmıştı.
(HDP'li Avukat Hüseyin Boğatekin)
AHMET TÜRK'ÜN TORUNUNU DA O SAVUNMUŞTU
Ahmet Türk'ün torunu Heja Türk de terör üyesi üyeliğinden tutuklanmıştı, Heja Türk'ün avukatlığını da yine aynı kişi, terörist Seher Çağla Demir'in avukatı Hüseyin Boğatekin yapmıştı.
ÜMİT KOCASAKAL'DAN PLAKET ALDI
Aynı zamanda İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal'la da teması bulunan Boğatekin, Kocasakal'ın elinden sertifika almıştı.
CANLI BOMBANIN ARKADAŞINDAN TERÖR TWEET'İ
Canlı bomba Seher Çağla Demir'in, terör suçundan yargılandığı arkadaşı Kader Saklı da nefret tweet'leri atıyordu.
SABAH
Güncellenme Tarihi : 18.3.2016 15:08