Medya
  • 23.2.2023 21:45

Canlı yayında yalan söyleyen Halk TV muhabirine vatandaşlar tepki gösterdi.. Yalan söylemeyin şerefsizler

Malatya'dan canlı yayın yapan Halk Tv ekibine, aracından inan bir vatandaş tepki gösterde.. Yalan söylemeyin lan şeresizler..

Malatya'da enkaz kaldırma çalışmalarını takip eden Halk TV ekibinin, "Burada devlet yok hükümet yok" sözünü işiten bir genç arabasından inerek yalancıların üzerine yürüdü. "Yalan söylemeyin lan. Devlet de burada Hükümette de burada herkes burada. Şerefsizlik yapmayın herkesin ortasında yalan söylemeyin diyerek tepki gösterdi.
Gencin elindeki çekici gören Halk TV muhabiri tamam tamam deyip konuyu kapatmaya çalışsada diğer vatandaşlar da Halk TV'ye tepki gösterdi.
Sakinleştirilen vatandaş arabasına binip giderken Halk TV muhabiri polis karakolunun yolunu tuttu. Polisler çekiçle bir saldırı olmadığı vatandaşın doğal olarak tepki gösterdiği gerekçesiyle bir işlem yapmadı.
Malatya'dan canlı yayın yapan Ferit Demir o anları şöyle anlattı:

"Daha önce de bu enkazın önünde birçok yayın yapmıştık. Valiliğin açıklamasını okuyacaktım. Malatya'da 14 bin çadır dağıtıldığını, merkezde 3 bin çadır kurulduğunu, 20 bin vatandaşın barındığını, 45 ayrı noktada yemek dağıtıldığını anlatıyordum.Tam o sırada kamyonetle geçen bir vatandaş camını indirerek 'Yalan söylüyorsunuz, devlet burada var' diye bağırmaya başladı.

Güncellenme Tarihi : 24.2.2023 22:04

İLGİLİ HABERLER