Carlos Carvalhal: Kendi cezamızı kendimiz kestik!..
Carvalhal, "Son maçta olduğu gibi hak etmediğimiz sonuç aldık. İlk yarıyı çok iyi bir şekilde geçirdik, golü atmadan önce üç dört tane pozisyon yakaladık, atamadık. Bunları değerlendirseydik çok ciddi bir fark olacaktı. Bizim defansif organizasyonumuz çok güvenli bir şekildeydi, rakibe pozisyon vermedi. İkinci yarının ilk 30 dakikasında da aynı şekilde devam ettik. Bu 30 dakika içerisinde yine net pozisyon vermedik. Defansta da aynı şekilde güvenli şekilde oynuyorduk. Son 15 dakika oyun değişti. Rakip topu kazandığı zaman devamlı ceza sahamıza doğru uzun toplar oynadı. Biz defans güvenliğini elden bırakmamaya çalıştık. Bunun için daha çok boşluk yaratılmış oldu. Ve atağa çıkmak için birçok şansımız oldu, devamlı kaleci ile karşı karşıya kaldık. Ama ikinci golü atamadık. Ceza sahasının çok uzağından çok güzel bir şekilde gelen bir gol,
dünya da kimse önleyemez. Kendi cezamızı kendimiz kestik diyebilirim. Genel anlamda baktığımız zaman defansif olguyu iyi bir şekilde yaptık. Son maça bakarsak son maçın üzerine daha da iyi oynadığımızı söyleyebilirim" dedi.
Ligde 4 maçtır takımın galip gelemediği hatırlatılması üzerine Carvalhal, "Genel olarak bazı sıkıntıları yaşadık, ama ben bu sıkıntıları mazeret olarak görmedim. Mazeret çıkarmak isterseniz her zaman çıkarırsınız ama biz ileriye bakıyoruz" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş'ın golünü kaydeden Sivok, ilk yarıda iyi oynadıklarını ancak ikinci yarıda Sivasspor'un üzerlerinde baskı kurduğunu ifade ederek, "İlk yarıdaki oyunumuzla aslında bakarsanız hak etmiştik. Maça iyi başladık, topu tuttuk, maça hakimdik. İkinci yarı bambaşka durum oluştu. Sivasspor baskı kurdu üzerimizde. Aslına bakarsanız beraberlik haklı bir sonuçtu" diye konuştu.
Beşiktaşlı Holosko da ikinci yarıdaki oyunla galibiyeti hak etmediklerini dile getirdi. Holosko, "İlk yarıdaki oyunumuzla maçın hakimiydik, ciddi pozisyonlar bulduk. Nihayetinde ilk yarı 1-0 öne girdik içeriye. İkinci yarı iyi oynayamadık, top tutamadık. Sivasspor üzerimizde baskı kurdu. İkinci yarıdaki oyunumuzla galibiyeti hak ettiğimizi söylememiz mümkün değil" dedi.