Spor
  • 15.8.2025 12:52

Carlos Cuesta ile yollar ayrıldı.

Galatasaray'da stoper pozisyonundaki eksiği doldurmak için geçtiğimiz devre arasında kadroya dahil edilen Carlos Cuesta, gösterdiği performans ile hayal kırıklığı yaratmıştı.

Daha sonraki süreçte de Okan Buruk tarafından verilen şansı iyi değerlendiremeyen Cuesta, sarı kırmızılı takipten ayrıldı.

Habertürk'te yer alan habere göre Vasco da Gama, Carlos Cuesta için Galatasaray'la 6 M € + 2 M € + sonraki satıştan %40 pay karşılığında anlaştı.

Siyah-beyazlı kulüp, sarı-kırmızılılara 6 milyon euro bonservis + 2 milyon euro bonus ödemesi gerçekleştirecek. Ayrıca sözleşmede sonraki satıştan yüzde 40 pay maddesi bulunuyor.

6/6

 

Galatasaray, 26 yaşındaki stoper oyuncusu için Genk kulübüne 8 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Cuesta, sarı-kırmızlı formayla toplamda 9 karşılaşmada forma giydi.


 

 

Güncellenme Tarihi : 15.8.2025 12:54

İLGİLİ HABERLER