Asayiş
  • 12.11.2007 17:20

"ÇARŞIYA GİDİYORUM" DİYE EVDEN AYRILAN KAYIP KIZIN CESEDİ BULUNDU

Balıkesir’de, yaklaşık bir aydır kayıp olan genç kızın cesedi bulundu.
      AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, yaklaşık bir ay önce ailesine "çarşıya gidiyorum" diyerek Hacıismail Mahallesi Bayır Sokak’taki evinden ayrılan Derya Aktaş (21), geri dönmedi.
      Evden daha önce de birkaç kez ayrıldığı, ancak 3-5 gün sonra geri döndüğü öğrenilen kızlarından bir hafta geçmesine rağmen haber alamayan Ömer Aktaş ile Sevim Aktaş, 22 Ekimde Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne başvurarak genç kızın kaybolduğunu bildirdi.
      Güvenlik güçleri, yaklaşık bir aydır aradığı Derya Aktaş’ı bulamadı.
      Balıkesir merkeze bağlı Akçakaya Köyü Muhtarının, Kesirven Deresi piknik alanındaki çalılıklar arasında bir ceset bulunduğunu bildirmesi üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, çürümeye başlayan cesedin Aktaş’a ait olduğunu belirledi.
      Yetkililer, cesedin çürümeye yüz tutması nedeniyle genç kızın ölüm nedeninin belirlenemediğini, olay yerinde yapılan incelemede herhangi bir delil elde edilemediğini bildirdi.
      Aktaş’ın cesedi, Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

Güncellenme Tarihi : 24.3.2016 15:42

İLGİLİ HABERLER