Asayiş
  • 27.11.2022 15:28

Çayı geç getirdi diye çaycıyı vurdu

Çayı geç getirdi diye vurdu

Bursa'da 51 yaşındaki çay ocağı sahibi İsmail Güder, çayı geç getirdiği için vuruldu. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Olay, saat 11.00 sıralarında, Osmangazi ilçesi Tarihi Hanlar Bölgesi’ndeki ‘Düğün Çarşısı’nda meydana geldi.

İddiaya göre, çay ocağı sahibi İsmail Güder ile ismi öğrenilemeyen müşterisi arasında çayı geç getirdiği gerekçesiyle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle çevredekiler, araya girdi. Müşteri, çay ocağından ayrılırken, “Yeğenimi göndereceğim” dedi.

Daha sonra çay ocağına gelen kimliği belirsiz kişi, İsmail Güder’e tabancayla ateş etti. Güder kasığından vurularak yaralandı, şüpheli ise kaçtı. Güder, ihbarla gelen sağlık ekibinin müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

TORUNU ÇIKTI

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, çay ocağı sahibi ile tartışan kişinin K.D. (53) olduğunu belirledi.

Olay yerindeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Güder’i tabancayla vuranın ise K.D.’nin torunu M.E.K. (14) olduğunu, şüpheliyi de olay yerinden H.D.’nin (22) kaçırdığını tespit etti. Hemen harekete geçen ekipler, M.E.K. ve H.D.’yi yakalayıp gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Güncellenme Tarihi : 27.11.2022 15:30

İLGİLİ HABERLER