Yaşam
  • 30.9.2004 00:14

"ÇELENK KRİZİ" BÜYÜYOR!..

KEMAL ALTINKAYA
KOCAELİ - Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde geçen hafta Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği'nin açılışında yaşanan "Sedat Peker" çelengi krizi savcılığa taşındı. Sedat Peker hayranı bir tabelacı, çelengi kaldırttığı gerekçesiyle emniyet müdürü hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Şehit Aileleri Yardımlaşma Derneği'nin geçen hafta yapılan açılışı sırasında, yeraltı dünyasının ünlü ismi Sedat Peker tarafından gönderilen çelengin yarattığı kriz, bugün bir hayranı tarafından savcılığa taşındı.
Gebze'de tabelacılık yaptığı öğrenilen Özgür Üstündağ isimli bir kişi, bugün Gebze Adliyesi'ne giderek, üzerinde "Sedat Peker" yazan çelengi kaldırttığı gerekçesiyle, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Ali Bayraktar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Sedat Peker'in örnek aldığı ve sevdiği bir insan olduğunu belirten Üstündağ, çelengin güvenlik güçleri tarafından kaldırılmasını kabul edemediğini belirtti. Konuyu Emniyet Müdürü Bayraktar'a da ilettiğini ifade eden Üstündağ, emniyette beklemediği bir tavırla karşılaştığını da öne sürdü.
Son zamanlarda sivil polislerin işyerinin çevresinde gezdiğini ve zaman zaman tehdit aldığını da iddia eden Üstündağ, "Benim Ali Bayraktar'a herhangi bir saygısızlığım olmadı. Ama Sedat Peker'in çelengine dokunulmasını içime sindiremedim. Ben Sedat Peker'i örnek alan bir insanım ve onun için canımı bile veririm. Sedat Peker, yurdun her yerinde şehit ailelerine maddi ve manevi yardım eden bir insan. Böyle bir olayın gerçekleşmesi beni çok üzdü" dedi. Güncellenme Tarihi : 16.3.2016 23:00

İLGİLİ HABERLER